Mój ogród - leda16
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
masz piękny ogród Ledo
jestem pod ogromnym wrażeniem - a oczko wodne to marzenie : )

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Trochę historii w zimowy wieczór. Oto rok 1960 w moim ogrodzie, wówczas owocowo-warzywnym. Zachowało się tylko to zdjęcie, czarno-białe z poletkiem dorodnej kapusty
W tyle krzewy porzeczek i rachityczne jeszcze orzechy.

Ok. 1998 r. Góra ziemi spod fundamentów domu

Rok 2002

Ok. 1998 r. Góra ziemi spod fundamentów domu

Rok 2002

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ledo, Twoje zdjęcia potwierdzają starą prawdę - ogrodom potrzebny jest ...czas.Twój z każdym rokiem jest piękniejszy, ciekawszy. Rośliny się rozrastają i zaczynają wyglądać na swoich stanowiskach okazale i naturalnie. Dobrze ,że masz takie "archiwalne " zdjęcia. One dają wyobrażenie , jak powstawał ogród "krok po kroku".
Ledo, masz cudowną oazę, o niepowtarzalnym klimacie.Piszesz, że już nad wszystkim nie panujesz.Jednak natura radzi sobie świetnie ( i czas, jak napisała Ewelina).
To morze bujnej roślinności, częściowo rozsianej, jak sama piszesz,wygląda cudownie.Lubię takie klimaty.I oczko, i rybki, i zachód, i dziecko, i hosty,i ...Wszystko to składa się na wspaniałe miejsce, do którego z pewnością chętnie wracacie.
To morze bujnej roślinności, częściowo rozsianej, jak sama piszesz,wygląda cudownie.Lubię takie klimaty.I oczko, i rybki, i zachód, i dziecko, i hosty,i ...Wszystko to składa się na wspaniałe miejsce, do którego z pewnością chętnie wracacie.