Wypatrzyłam u Ciebie istne cudo: hojke RB(wiesz może jaki ma numerek?) - ma wspaniałe listki, kocham wszystkie RB - RB-dick, RB-6...oprócz cudownych, oryginalnych listków mają fantastyczne nakrapiania.Będę dziś wzdychać do tej Twojej.

Ależ skąd! Ja tylko przedstawiam moje ''mikroskopki'', bo okazy są u Was.AGA Z pisze:![]()
![]()
Krysiu, a Ty to może nie szokujesz? Sama masz piękne rośliny u siebie.![]()
Popytałam i to jest RB-mini.Agnezja pisze:Aga, normalnie zazdroszczę miejsca na te wszystkie pięknoty, storczyki, skrętniki, fiołki, hojki. Coś czuję, że będę musiała naciskać mojego połówka, żeby postarał się o adaptację projektu naszego nowego(jeszcze nie wybudowanego) domu proporcjonalnie do potrzeb moich roślinek.![]()
Wypatrzyłam u Ciebie istne cudo: hojke RB(wiesz może jaki ma numerek?) - ma wspaniałe listki, kocham wszystkie RB - RB-dick, RB-6...oprócz cudownych, oryginalnych listków mają fantastyczne nakrapiania.Będę dziś wzdychać do tej Twojej.
Oj, tak Agnieszko masz zupełną rację.AGA Z pisze: Po raz kolejny się przekonałam, że trzeba brać to co się podoba a nie się zastanawiać. Zawsze może się okazać, że komuś też się spodoba. Trzeba brać, a potem się zastanawiać czy dobrze się zrobiło i gdzie to postawię.
Korzonki już są. Za listeczkiem schował się całkiem ładny kawałek pędzika z małymi korzonkami.koniczynka pisze:i ten listek pusci korzonki ??
Aguś ja byłam dwa dni po Twoim telefonie i już nie było > szkoda że nie zadzwoniłam i Ci nie powiedziałamAGA Z pisze:Byłam dzisiaj w Obi-m. Po raz kolejny.![]()
Już ktoś kupił moje chciejstwo.![]()
![]()
Przeszukałam całą część ogrodową w nadziei, że stoi gdzieś indziej i nic. Nie było.![]()
Po raz kolejny się przekonałam, że trzeba brać to co się podoba a nie się zastanawiać. Zawsze może się okazać, że komuś też się spodoba. Trzeba brać, a potem się zastanawiać czy dobrze się zrobiło i gdzie to postawię.