Nie mogłem się oprzeć za 2,50.

Jak nie przetrwa zimy w moim domu to wyrzucę

Akwarium jej nie kupie.

A myślałem żeby kupić akwarium do domu szerokie i niskie żeby sobie niebieski lotos uprawiać.

Michaeli pisze:A myślałem żeby kupić akwarium do domu szerokie i niskie żeby sobie niebieski lotos uprawiać.![]()
Piękna kolekcja, kwiaty cudowne, niesamowite uczucie oglądać tak zadbane roślinki,Michaeli pisze:
Posiadam w sumie 9 gatunków Passiflory.
Jak widziałem to u źródła kwitło na biało z różowymi promieniami albo kropkami, ale nazwy fachowej nie znam niestety.evluk pisze: Twojego Hippeastrum![]()
Co to za odmiana.Wiesz może?
Całkiem możliwe że też tak będzie, bo już za niedługo skracam radykalnie p. Quadrangularis to będę ukorzeniał.Grażyna Widera pisze:Może się uśmiechnędo Ciebie jesienią o kawalątek,jak będziesz ją skracał.
Dziękuje Ci za uznanie, zaraz zerknę w twoje wątki. ;)Bo-enka pisze:Michaeli pisze:Piękna kolekcja, kwiaty cudowne, niesamowite uczucie oglądać tak zadbane roślinki,
cieszą wzrokowo.
Gratulacje, widać że znasz się na roślinkach, wiesz czego im trzeba aby odwdzięczyły
się pięknymi kolorami i owocami.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michaeli pisze:Lady lubi ostatnio kwitnąc sobie i jednocześnie bujnie rosnąć, zdolna jest hehe.![]()
![]()
Lady to moja duma kolekcji, fajnie że wpadasz, miło mi.iwosia88 pisze: Śliczna jest![]()
![]()
Piękne dzieło natura stworzyła