Asiu to są aglonemy.kwiato_maniaczka pisze:co jest na 3 i 4 zdjęciu zaraz za łosiem? )
Mirku ,to coś chyba niedokładnie przeczytałamMiro78 pisze:Aniu ciapatka mieszka u mnie
Poluję na muchy ,żeby go troszkę dokarmić,ale jeszcze ani jednej nie złapałamDoti pisze:Ciekawa też jestem czy dzbanecznik jest trudny w uprawie?Ile much potrzebuje dziennie?
na razie ją przycięłam i siedzi w worku ,zobaczymy czy coś wypuściSunFlower pisze:helikonia ci jeszcze żyje, bo podobno coś z nią kiepsko było
[:?
Wczoraj na chwilę tylko zajrzałam (jak koleżanka wyszła na papierosa ),a potem to już musiałyśmy zbierać się do pracynuta23 pisze:Aniu gdzie jesteś?![]()
![]()
Aneczko ,to dzięki Tobie zaczęłam zbierać moje roślinki w rodzinki.Andziax007 pisze:widzę że obie mamy te same upodobania względem kwiatów
Czwóreczkę ukorzeniam dla Ciebie z listka,5 mam małą sadzonkę jakbyś chciała,a 3 muszę się jej dokładnie przyjrzećtrzynastka pisze:Aniu begonie masz jak marzenie1, 3, 4, cudniaste
![]()
Na razie ma cztery listki,(moja ostatnia zdobyczDoti pisze:Moje kochane begonki![]()
![]()
a nie masz jeszcze więcej
koleuski też dorodne :DA ja poproszę o ukorzenienie dla mnie z listka begonki num1
U mnie one nieciekawie wygladały,dopóki nie przeniosłam ich na wschodni parapet(za radą Ani -Andzi).sari pisze:Begonie zawsze ignorowałam w kwiaciarniach ale odkąd trafiłam tutaj to mnie po prostu urzekły, muszę je przeprosić że nie doceniałam ich pięknaAniu masz śliczną kolekcję
Aniu cieszę się bardzo z tego powoduchan-dzia pisze:Aneczko ,to dzięki Tobie zaczęłam zbierać moje roślinki w rodzinki.Andziax007 pisze:widzę że obie mamy te same upodobania względem kwiatówWcześniej były porozrzucane
![]()
O takarlet3 pisze:![]()
![]()
o wow Aniu ale znów czadu dałaś
![]()