Moja ucieczka.....
Re: Moja ucieczka.....
Nie odpuścisz , nie odpuścisz zwierzakom , bo jak się raz ma to potem już prawie zawsze.Ja tak mam z psami.
Jak był moment , że nie miałam to czułam się źle psychicznie i dom był jakiś nie pełen.Wcześniej czy później jakiś kociak ci się przybłąka i zostanie.Żal tego rudzielca -bardzo lubię rude koty.

- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko jak mi przykro
Ja też mam kota i jesteśmy do niego bardzo przywiązani tak ze w pełni Cię rozumiem.Do dziś pamiętam rozpacz dziewczynki na osiedlu jak jakiś wariat w niedziele przejechał jej pieska jorka .Jak to dziecko strasznie płakało.

-
- Od: 13 kwie 2009, o 09:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To zdjęcie jak był mały - teraz to był duży kot a zapowiadał się na olbrzyma- moja mama ma psa- który niekiedy ląduje u mnie gdy oni wyjeżdżają -Yogi (west highland white terrier) bardzo chciał się z nim zaprzyjaźnić ale Kot trzymał go na dystans, a nawet przeganiał- niekiedy tak go pogonił, że Aron mówił: kot pogonił psu kota 

-
Chciałam Ani ukraść czarnego kota ale się nie udało

Co to nie bywasz na forum ................brak czasu ?
-
Już jestem- ale zimnisko u Nas 

- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko ja też mam rudego kota.Jak wyjeżdżam to zamykam go w domu.Bo tak jak u Ciebie jeżdżą jak wariaci,że czasami boję się wyjść z bramki.Kiedyś coś się złego stanie to może się uspokoją.Mój rudy kot prawie codziennie przynosi myszy lub nornice.Ostatnio nawet szczury.Rude podobno są najmądrzejsze i najbardziej łowne.Swojego pilnuje jak oka w głowie.
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A moja kotka ma trzy kolory i też jest łowna
Bardzo często odprowadza nas do sklepu i czeka aż będziemy wracać.

-
Uczę się angielskiego..... ale mi idzie....

- Georginia
Trzy kolory to nazywa się szylkretowa .Najbardziej poszukiwane obecnie na rynku.Uważaj żeby Ci nie zginęła. 

- Georginia
Beatko ucz się to się zawsze przydaje .Mój syn pracuje i uczy się w Anglii.Język zna b.dobrze.Jeździłam z nim na angielski jak miał 6 lat.
-
Moi synowie też uczyli się od przedszkola- ale mama nie ma zdolności językowych 

Ma , ma tylko jeszcze o tym nie wie 

- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Witam Beatko
Chodząc po Twoim ogrodzie może nieżle zakręcić się w głowie , tyle tych hortensji
jak Ty to wszystko spamiętasz podziwiam Cię bardzo , wspominasz wodę ze żrodełka
do ogórków może jeszcze kiedyś wpadniesz do Kołobrzegu to serdecznie zapraszam
tylko napisz na pw
pozdrawiam -Maria
Chodząc po Twoim ogrodzie może nieżle zakręcić się w głowie , tyle tych hortensji
jak Ty to wszystko spamiętasz podziwiam Cię bardzo , wspominasz wodę ze żrodełka
do ogórków może jeszcze kiedyś wpadniesz do Kołobrzegu to serdecznie zapraszam
tylko napisz na pw
pozdrawiam -Maria
-
Maria- też używasz tą wodę do ogórków??? zastanawiałam się dlaczego jej nie butelkują na pewno byłby zbyt, a jakie zdrowe byłyby kiszone buraki??? jak szłam do tego źródełka od jednego mostu do drugiego takim deptakiem (nie po tej stronie gdzie są stragany) to przy jednym domu przy tym deptaku rosły przepiękne hortensje ( oczywiście dziabnęłam gałązkę- ale mi się nie przyjęła) u Was jest lepszy klimat dla hortensji -żeby u nas tak rosły to tylko marzenie. Ale oprócz klimatu to ceny macie astronomiczne (nie mówiąc o tym centrum ogrodniczym gdzie hortensje po 150). My (prawie poznaniacy) sami się żywiliśmy -to nawet w Biedronce drożej niż u nas. Teraz nastała u nas moda na Kołobrzeg -co bogatsi kupują u Was mieszkania (taniej niż w Poznaniu) ale ja do nich nie należę (chyba że mąż wygra w Totka)