Dzidziu, nie wiem jak to możliwe, ale nadal zaskakujesz mnie pięknymi zakątkami w swoim ogrodzie. Ten z winobluszczem jest zabójczy! Dużo masz jeszcze takich?
Dzidziu w jednym ogródku przeczytałam, ze u Ciebie leje i nie masz słoneczka Skarbie już Ci podrzucam
a zielona ściana zabójcza czy ona mu mieć jakieś podpórki czy roślinka sama się wije? masz cudony zakątek widoki aż dech zapiera, gratulacje, pozdrawiam
Dzidziu cudne Te dzwonki to będą jednoroczne co roku je wysiewasz?A te róże ach tyle tylko napiszę .Ale najbardziej urzekła mnie ta bordowa .Moje w większości w pąkach.
Łał Śliczne masz róże
Ja mam dzwonki tylko niebieskie a u Ciebie paleta barw a widzę,że Twoja ostróżka biała leży tak samo jak moja.Ale ją jutro postawię.U mnie dopiero pod wieczór przestało padać-zimno zostało M.rozpalił w piecu.Jeszcze nigdy pod koniec czerwca nie paliliśmy w centralnym.
Dzidziu jak długo masz rolbordery-ja też miałam ale po pięciu latach już nie mam-wszystkie spruchniały i już nie zakładam bo roboty przy tym co niemiara a efekt jest krótki chociaż ładny.
Dzidziu, nie podeślę, bo u mnie od dwóch dni pada... Wieczorem przestało, ale było za ciemno i mokro, żeby cokolwiek robić w ogrodzie.
Róże masz zachwycające
Udanego weekendu