Kamilo coś mi się wydaje że Ty byłaś nie raz blisko mnie ja mieszkam 8 km od Milicza no wiesz że zdjęć z krajobrazów się nie robi to nie mogłaś poznać miejsc,ale nie wiem czy tu mieszkałaś czy może w inny sposób poznałaś te tereny,w każdym razie ja się tu urodziłam i znam okolice.Jak Cię coś interesuje to pytaj.Baryczka pisze:Stasiu, zauważyłam znajomą miejscowość- Milicz, i postanowiłam przejść się po Twoim ogrodzie z nadzieją, że poznam okolicę. Niestety nie poznałam, mimo to witam ziomalkę![]()
Bardzo podoba mi się Twój ogród, dzwonki kropkowane pierwszy raz widzę, śliczne są, widzę, że Twój jaśminowiec też zaczyna kwitnąć- mój również. Bardzo fajnie wygląda grządka z funkiami rosną jak "pod sznurek" i tworzą ciekawą ozdobę ogrodu.
Piękną masz fuksję, moja Mama miała kiedyś podobną, ale po pewnej zimie nie obudziła się
Będę do Ciebie zaglądać i zapraszam do mnie
Już Krzysiu dziękuję za krytykę jeszcze nic nie skończyłam ale cały czas myślę i właśnie o opinię chodzi podpowiedz co byś dalej z tym zrobił będę wdzięczna lubię słuchać dobrych rad i jak trzeba to skorzystam.krzysztof01 pisze:Przepraszam że przynudzę, ale czy dobrze przemyślałaś to skalne założenie, czy ni będzie to przypadkiem kolejny kopczyk upstrzony kamieniamiWiem,,że o gustach się nie dyskutuje, ale proszę zanim na dobre rozpoczniesz budowę tego założenie rozważ wszystkie za i przeciw i zastanów się czy rzeczywiście jesteś gotowa podjąć to wyzwanie.