Kwiaty Dawida - 2010 cz.1
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiaty Dawida - [OGR] 2010 cz.1
Cieszę się, że Ci się podobają 

-
- ---
Ten orlik ma taki kolor 

- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dawid śliczności pokazałeś , kuklik mnie urzeka , orlik ma śliczny kolorek a kamasja to .... zresztą wiesz! 

-
- ---
Dorotko, na następny rok będę oglądał kamasje u Ciebie
Łukasz, ja za moje zapłaciłem 2zł za sztukę
Igor, ja bym chciał takie pełne

Łukasz, ja za moje zapłaciłem 2zł za sztukę

Igor, ja bym chciał takie pełne

-
- ---
Witajcie
Dzisiaj raz świeci słońce, a raz pada deszcz i wieje wiatr...
W ogrodzie nic nie robiłem...Może jutro...
Dziś swój pierwszy kwiat pokazał osteospermum, a zakwitł na biało...Jest jeszcze jeden, ale nie wiem jak zakwitnie...
Już za tydzień się okaże, jaki to kolor....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igor, właśnie chodziło mi o orliki Geni
Łukasz, chodzi Ci o orliki pomponowe?

Dzisiaj raz świeci słońce, a raz pada deszcz i wieje wiatr...
W ogrodzie nic nie robiłem...Może jutro...
Dziś swój pierwszy kwiat pokazał osteospermum, a zakwitł na biało...Jest jeszcze jeden, ale nie wiem jak zakwitnie...
Już za tydzień się okaże, jaki to kolor....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igor, właśnie chodziło mi o orliki Geni

Łukasz, chodzi Ci o orliki pomponowe?
-
- ---
Aha...
Ja mam zwykłe i pełne stokrotki
Ja mam zwykłe i pełne stokrotki

- idea
- 500p
- Od: 15 kwie 2010, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ależ cudownie
ja również mam stokrotki zwykłe a pomponowe będę dopiero wysiewać, a orliki pełne w ogóle mi nie zeszły, tylko jeden i to nie jestem pewna czy to orlik- nasionka Legutki(a tak mi się marzył)
pozdrawiam

ja również mam stokrotki zwykłe a pomponowe będę dopiero wysiewać, a orliki pełne w ogóle mi nie zeszły, tylko jeden i to nie jestem pewna czy to orlik- nasionka Legutki(a tak mi się marzył)
pozdrawiam

Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą!
http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą!

Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
-
- ---
Nasionka od Legutki zawsze słabo wschodzą
Niekiedy się zdarzy, że wykiełkuje dużo...

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Potwierdzam , Ja już "Legutki" nie kupuję . Nacięłam się parę razy, a to chyba nie przypadek , bo rzecz dotyczyła różnych kwiatów i różnych sezonów.dawidbanan pisze:Nasionka od Legutki zawsze słabo wschodzą![]()
Witaj Dawidzie 
Gratuluję zacięcia ogrodniczego w tak młodym wieku - przed Tobą wiele lat "ogrodowego " szczęścia !
Zachwycam się Twoimi fotkami - jakim trybem w aparacie robisz takie cudne zdjęcia ?
Pozdrawiam ciepło

Gratuluję zacięcia ogrodniczego w tak młodym wieku - przed Tobą wiele lat "ogrodowego " szczęścia !
Zachwycam się Twoimi fotkami - jakim trybem w aparacie robisz takie cudne zdjęcia ?
Pozdrawiam ciepło

Pozdrawiam serdecznie
- Alexandra
Róże Alexandry
"..Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania..."Helen Keller

Róże Alexandry
"..Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania..."Helen Keller
-
- ---
Witajcie
Dzisiaj było słonecznie i ciepło
Mam złą wiadomość...Gwarancja w aparacie się skończyła rok temu, więc...
Mam też drugą złą wiadomość...Do mojego ogrodu cały czas przychodzi taki mały kundel, i niszczy mi mnóstwo kwiatów...Dziś połamał mi aksamitki które szybko zaczęły rosnąć, cynie, hosty, mieczyka, irysy które jutro otworzyły by kwiaty, pięknie kwitnącą dalie od Stasieńki, nasturcję, różę pnąca 'Rosarium Uetersen' i żagwin...Godzinę temu porobiłem pajęczyny ze sznurka, żeby nie połamał tych kwiatów...Najlepsze było to, że jak przyszedł, to ja akurat miałem nóż w ręce, bo przecinałem sznurek, i zacząłem go gonić z tym nożem, a jechał taki facet na rowerze, i patrzył się na mnie jak na głupka
A właściciele tego psa, mają to w du***, że on mi takie zniszczenia w roślinkach zrobił...Nawet nie usłyszałem przepraszam, ani nawet pocałuj się w du**
A ten kundel przychodzi, bo moja psinka ma cieczkę...Mówię Wam, gdy tylko zauważyłem tyle strat od razu się
Może jutro nie zniszczy nic...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olu, dziękuje
Zdjęcia robię w normalnym trybie
Takim zwykłym 

Dzisiaj było słonecznie i ciepło

Mam złą wiadomość...Gwarancja w aparacie się skończyła rok temu, więc...
Mam też drugą złą wiadomość...Do mojego ogrodu cały czas przychodzi taki mały kundel, i niszczy mi mnóstwo kwiatów...Dziś połamał mi aksamitki które szybko zaczęły rosnąć, cynie, hosty, mieczyka, irysy które jutro otworzyły by kwiaty, pięknie kwitnącą dalie od Stasieńki, nasturcję, różę pnąca 'Rosarium Uetersen' i żagwin...Godzinę temu porobiłem pajęczyny ze sznurka, żeby nie połamał tych kwiatów...Najlepsze było to, że jak przyszedł, to ja akurat miałem nóż w ręce, bo przecinałem sznurek, i zacząłem go gonić z tym nożem, a jechał taki facet na rowerze, i patrzył się na mnie jak na głupka

A ten kundel przychodzi, bo moja psinka ma cieczkę...Mówię Wam, gdy tylko zauważyłem tyle strat od razu się

Może jutro nie zniszczy nic...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olu, dziękuje

Zdjęcia robię w normalnym trybie

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dawidzie roślinki prześliczne i cudnie pokazane
Śliczne stokroteczki, ja mam te najpospolitsze, które same się wysiewają, pełno ich nawet w trawniku, ale ja to bardzo lubię 

-
- ---
AGNESS, cieszę się, że Ci się podoba 

-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
dawidbanan no cóż teraz już trzeba się wziąć w garść i mieć sposób na psa niszczyciela tzw. straszak .Jeżeli twoja sunia wytrzyma to warto, kapiszony czy cokolwiek co robi dużo hałasu i pewnie amant się zniechęci na długo .Właścicielom możesz zapowiedzieć (ja jestem miłośniczkom zwierząt) że jeżeli nie upilnują swojego psa który wkracza na twój teren i robi szkody, to tak jak myśliwy na terenie lasu może stać mu się krzywda ,żeby byli przygotowani(no tak ich trochę postrasz może poskutkuje ) a w uprawach życzę ci powodzenia.Nie zrozumie ten co nie kocha kwiatów ile cierpienia sprawia zniszczenie naszych starań.Trzymam 

-
- ---
Dziękuje...