Zenku
Ale masz wizytówkę i jeszcze ten maślak ( a może prawdziwek?)
Jeszcze nie oglądałam ogrodu ale pewnie będzie co podziwiać
W spisie treści nie otwiera Ci się 3 część - tak ma być?
Pozdrawiam.
Witaj Krysiu/Goryczko 143/
Dziękuję za wizytę i miłe słowa,hosty rosną w naszym ogrodzie juz kilka lat, i aktualnie zastanawiam się nad ich podziałem.Lecz brak mi odwagi gdyż nie mam doświadczenia w ich pielęgnacji.
Iglaki są znacząca częścią drzew i krzewów rosnących w ogrodzie, natomiast poszczególne skalniaki są uzupełnieniem wolnych miejsc pod koronami drzew.
Żapraszam serdecznie do kolejnych odwiedzin.
Właśnie obejrzałam sobie ,,wizytówkę,, Twojego ogrodu.Również nastawiam się głównie na iglaki a byliny jako ich uzupełnienie.
Masz świetne miejsce do wypoczynku - pozazdrościć
Marylo /56_56/
Dziękuję za wizytę w moim ogrodzie, zaprezentowany grzyb to niestety tylko maślak.
Każdego roku pojawiają się one w większych lub mniejszych ilościach w naszym ogrodzie, tak że na własne marynaty wystarcza.
W spisie treści są tylko dwie części : cz. I rok 2008 cz.II rok2009 a III częsć obejmuje rok 2010.
Życzę miłego wieczoru i zapraszam do kolejnych odwiedzin.
Witaj Marylo cieszę się że przeglądając fotki z mojego ogrodu, możesz nacieszyć swoje oczy.Chciałbym aby te kolory lata skróciły okres oczekiwania na nadejście wiosny.
Witaj Markus
W moim regionie na wiosnę trzeba będzie dłużej poczekać, ilośc zalegającego śniegu jest dośc duża.
Od ponad 2 tygodni nie jestem w stanie dojechać do ogrodu , gdyż uniemożliwiaja mi to tworzące się zaspy.Tak dużych ilości sniegu to juz dawno nie widziałem.
Witaj Karino
Dyptany należą do roslin mało wymagających a latem pięknie kwitnących, dlatego tez rosną u nas od kilku lat na stałym miejscu. Przy powiększaniu rabaty zapewne jeszcze je posadzimy.
A u mnie od rana sypie i to solidnie, chwila mi bardzo gęsty połaczony z silnym wiatrem tworząc zaspy. Temperatura około -3 stopni . A wiosny nie widać!!!