TARUNIU ,boskie te Twoje różyce . :P
Na dodatek clematis i bodziszek do kompletu -bajeczny widok .
Kiedy wreszcie zniknie to białe szaleństwo i będziemy mogli się pocieszyć grzebaniem w ziemi .
U mnie pod śniegiem nie widać ,czy coś tam grasuje,ale pułapka pomogła... to był kret
Piękne zestawienie róży i bodziszków i clematis jeszcze dodaje uroku ...
Żółty kwiatek ,który widziałaś u mnie w linku to żeleźniak .Piękna bylina.Napisałam Ci gdzie można go dostać u siebie
Witaj Taro
Przyszłam się przywitać bo dopiero pierwszy raz po długiej przerwie zawitałm na forum. I od razu mam pytanko - jaki to powojnik z tymi różami i bodziszkami i jakie ma stanowisko?
pozdrawiam serdecznie
pyzia
Taruniu,
piękna wiosna! Już niedługo!
Kocham hiacynty i ich zapach. Masz łądne kolory.
Ten na ostatnim zdjęciu to niezły grubasek podpasiony chyba oborniczkiem ?
miłego dnia ci życzę!
Ewuś ja przyznam się nigdy nie dawałam obornika dopiero w tym roku, trafiłam wypasioną odmianę
Dobrze Sabinko, że u Ciebie jeszcze zostało trochę kawki , u mnie za oknem mróz -9 ale świeci pięknie słoneczko, widoczek ładny ale ja już zimie dziękuję
Anuś u mnie też było więcej jak -10 ,teraz jest -7,ale chyba pójdę zobaczyć ile jest w ogrodzie ,bo tam zimniej.
Słonko od rana świeci niesamowicie
Ja zaczynałam od jednego hiacynta kilka lat temu,ale jak poczułam jego zapach,to już co roku zwiększałam ich ilość
Faktycznie ten różowy Twój hiacynt jest wypasiony
Taruś, u Ciebie mrozik i słoneczko, a u mnie w okolicach zera, mgła i chmury
Dobrze, że pokazałaś trochę kolorowych, radosnych kwiatków, od razu cieplej się na serduszku zrobiło
Pozdrowionka