W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W.o. Psach cz.7
Danuś co Królewnie? Mam nadzieję,że to tylko chwilowa niestrawnośc. Ależ ona ma dłuuugie kudełki. Zapuszczacie na zimę?
Nie wiem czy zapuszczamy, podobają mi się i już, taka jest fajna kudłata, jak zaczną nam przeszkadzać to odwiedzimy fryzjera. A jak się miewa malutka Anabell?
Layla złapała jakiegoś wirusa psiego - coś na kształt jelitówki - dziś i jutro zastrzyki, elektrolity do picia i dietka. Właśnie gotuje ryż z marchewką, do tego będą piersi i zupka dla niemowląt.
Canner fajny rozrabiaka, jak ma na imię?
Layla złapała jakiegoś wirusa psiego - coś na kształt jelitówki - dziś i jutro zastrzyki, elektrolity do picia i dietka. Właśnie gotuje ryż z marchewką, do tego będą piersi i zupka dla niemowląt.
Canner fajny rozrabiaka, jak ma na imię?
Horus, piękno psisko. Rasowy Golden.
Piękne imię dla pieknego psa. Ile ma lat ? Wystawisz go?
Ma 4 lata, a ja za leniwy na takie sprawy.
Mizianka dla wszystkich kudłaczy
Mariolka dzięki za info o kwiatkach
rozbawiło mnie toDankaWS pisze:pani tyra na karme

Mariolka dzięki za info o kwiatkach
- Hekate
- 200p
- Od: 23 lip 2009, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
uwaga psiarze, wiadomo pewnie też często robicie zakupy dla psiaków przez internet, a więc oszczegam was przed zakupami na stronie superkarmy. Otóż zamówienie złożyłam w poprzedni poniedziałek, karmy i reszty zamówienia nie mam do dziś. Ze strony sklepau brak zupełny kontaktu, widać nie mają w ogóle potrzeby poszanowania na tyle klienta zeby poinformować że czegoś brakuje i że przesyłka się opóźni, informacji udzielino mi dopiero po zatelefowaniu, na maila nie odpowiedziano mi. Zadzwoniłam w poniedziałek (czyli tydz od złożenia zamówienia) pani w sklepie po wyciągnieciu informacji od szefa poinformowała mnie ze brakuje im do skompletowania jednej karmy i że oczekują jej w środe i niezwłocznie mi wyślą. Dzisiaj mija piątek, zadzwoniłam jeszcze raz, tym razem prosząc nr do szefa, dowiedziałam się ze przesyłkę wyślą mi w poniedziałek, na pytanie dlaczego tak długo przecież weług informacji miało być skompletowane i wysłane w tą środę, szef się mnie spytał skąd mam takie informacje a jemu nic o tym nie wiadomo. Nawet nie umiał mi podać konkretnego powodu dlaczego to tak długo trwa, poza jednym że się przeprowadzają. Oki ja wszystko mogę zrozumieć, ale wtedy można napisać informację na stronie o niedogodnościach lub sklep internetowy chwilowo zamknąć.
Naprawdę szlak mnie trafia, gdyby nie małe rezerwowe opakowanie karmy w domu, zostałabym na lodzie. Zresztą gdyby nie to że dogodniej jest mi płacić przelewem i że w tym sklepie znalazłam wszystkie interesujące mnie produkty, dawno zrezygnowałabym z zamówienia. A tak muszę czekać, niemając nawet pewności czy na pewno we wtorek doczekam się paczki. po prostu przegięcie, czekam 2 tyg na zamówienie od nich i zero kontaktu z ich strony, po prostu mam czekać aż łaskawie mi przyślą
Naprawdę szlak mnie trafia, gdyby nie małe rezerwowe opakowanie karmy w domu, zostałabym na lodzie. Zresztą gdyby nie to że dogodniej jest mi płacić przelewem i że w tym sklepie znalazłam wszystkie interesujące mnie produkty, dawno zrezygnowałabym z zamówienia. A tak muszę czekać, niemając nawet pewności czy na pewno we wtorek doczekam się paczki. po prostu przegięcie, czekam 2 tyg na zamówienie od nich i zero kontaktu z ich strony, po prostu mam czekać aż łaskawie mi przyślą
Ja kupuję w http://www.krakvet.pl , już bardzo długo u nich.
- Hekate
- 200p
- Od: 23 lip 2009, o 16:15
- Kontakt:
ja też często kupowałam na Krakvecie, ale niestety nie mają tam karmy fish4dogs
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
ja też kupuję w krakvecie i czekam już od wtorku, a ze jutro niedziela - to będzie w poniedziałek - mam nadzieję.
Ekspresowi to nie są, albo firma przewozowa, ustalę to w poniedziałek.
Ekspresowi to nie są, albo firma przewozowa, ustalę to w poniedziałek.
Mi się raz zdarzyło że pies - był na rezerwie, ale tylko dlatego że się pomylili bo zaznaczyłem za pobraniem a im wydawało się że ustawiłem za przelewem ;)
-
- 200p
- Od: 28 mar 2009, o 10:20
a ja sama gotuję dla psów. Wychodzi mnie to taniej i wiem co jedzą. Ostatni raz suchą karmę kupowałam parę lat temu ale ceny są astronomiczne a psy i tak wolę mięsko niż jakieś granulki ;)
Ja też myślałem aby zrobić taki numer (kolega tak robi), ale zbyt dużo kłopotu z tym ;)
-
- 200p
- Od: 28 mar 2009, o 10:20
Lubię gotować więc nie mam z tym problemów a poza tym jak się hoduje psy to zdecydowanie taniej jest samemu gotować niż kupować gotowy pokarm ,który jak wiemy do najtańszych nie należy
No niestety nie. Ale to chyba jest jednak kłopot. Codziennie im gotujesz pokarm czy co pare dni?