Roślinki Ani cz.3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ilonko mnie się udało uformować jedną fuksją i za jakiś czas biorę się za drugą tylko niech jeszcze podrośnie :wink: Z jednej strony to chciałabym zostać w domu bo wszystko bym miała na bieżąco ale wolę iść do pracy bo nadejdzie taki czas że będę musiała się zająć maluszkiem i już do pracy nie pójdę :?

Dzisiaj chcę Wam pokazać jakie różyczki są u Teściowej
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
magi
500p
500p
Od: 30 maja 2009, o 23:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu jakie ładne i kolorowe :) :)
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54

Post »

A myślałam ,ze tylko ja tu bez pracy jestem :oops:
W domciu siedzę od grudnia ,po 11 latach dojeżdżania do pracy ( wyjście z domu 5 rano ,powrót o 17 ) I stanowczo stwierdzam ,że już nigdy więcej mogłabym nie pracować ,jestem stworzona do życia jako kura domowa :;230
Wreszcie mam czas dla córki ,dla siebie i m .I tak jak Ilonka całą zimę spędziłam czytając książki ,a teraz latam wśród doniczek .
I w ogóle nigdy nie czułam się szczęśliwsza.
Gorzej tylko z kasą :x
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Cudne ma różyczki, moja teściowa ma tylko sztuczne kwiaty :twisted:
Moja jest dość malutka - fuksja, ale niech od początku przywyka do mojego pomysłu :P
Ja niestety nie pracowałam jeszcze, tylko kilka razy dorywczo. Po studiach nic nie znalazłam, bo akurat zaczeli szaleć z tym kryzysem :twisted:
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu,teściowa ma śliczne różyczki.
magi
500p
500p

Post »

pocieszyłam się w tym wątku - myślałam że tylko ja taka dziwna jestem co lubi domowe pielesze 8) , jak mówię to innym to jak na wariata patrzą :roll: , szkoda tylko że ten czas tak szybko biegnie - 6 lat w domu minęło nie wiem kiedy a teraz po przeprowadzce trzeba będzie dziecko babci podrzucić a samej do pracy iść :( , ale inaczej chyba na chleb nie starczy i na emerytur trzeba zbierać niestety :?
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Piękne są róże teściowej, zachwycają oko gamą kolorów :D :D Niestety trzeba myśleć o emeryturze aby potem dzieciom na głowie nie siedzieć :wink: i z ubezpieczeniem jakoś raźniej :D
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

Ja też nie pracuję od 3 lat i ...też nigdy nie byłam szczęśliwsza. :lol:
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42

Post »

Mnie wystarczyły 2 miesiące, aby stwierdzić, że bycie w domu to moje powołanie ;) No, ale do ciąży popracuję - muszę skądś wziąć pieniądze na ogród - nie? ;D Bardzo podoba mi się kolor tej czwartej róży - zawsze je lubiłam w takich barwach :)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziewczyny dziękuję za komplementy dla różyczek.....aż się Jej pochwalę co pisałyście....Ona też je uwielbia że ma sporo krzaczków tylko że podwójne róże :wink:

Ja zaraz po liceum poszłam do pracy i do tego jeszcze zaocznie studiowałam.....W pewnych momentach nie dawałam rady z tym wszystkim i jak tylko skończyły się studia to i przestałam pracować.....znaleźliśmy domek no i cały czas nas pochłaniał....to umeblowanie to remont i tak to zeszło :? Dobrze że chociaż M pracuje ale też ma zastój w pracy......Poszłabym tak dorywczo bo akurat sezon jest ale chwilowo muszę się powstrzymać bo jeszcze trochę i pojadę do szpitala a jak wrócę to też nic nie będę mogła robić.....i takie to już życie ale mam nadziej że jeszcze będzie dobrze :roll:
magi
500p
500p

Post »

Aniu to skoro i tak nie możesz czy też nie powinnaś pracować to ciesz się swobodą :) , póki możesz :D
ja szczerze mówiąc to teraz "zafundowałabym" sobie drugiego bobasa :P , ale finansowo nie podołamy, poza tym wolałabym żeby na macierzyńskim skłądki mi leciały, także najpierw muszę poszukać pracy, wkręcić się tam na stałe i potem pomyślec o powrocie do domu :roll:
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

Skoro o tym mowa to czy można się samemu ubezpieczać siedząc w domu?Bo ja się nie znam...
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Można, ale jeżeli mąż twój pracuje to z jego ubezpieczenia korzystasz.
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Jak nie pracujesz, to masz ubezpiecznie męża, można też sobie wykupić oddzielne.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Magdo teraz i tak nie ma sensu żebym szukała :? Ale za nim będą dzieci to chcę znaleźć jakąś prace :wink: Chociaż siedzenie w domu też fajne ale nie na dłuższą metę :? A jeśli chodzi o dzieci to chwilowo nie mogę o tym myśleć.....dlatego jak już się to wszystko skończy i znajdę pracę....o to wtedy mogę pomyśleć o jakimś bobasku :wink:

Basiu u mnie jest tak że ja siedzę w domu a M pracuje i to z Jego ubezpieczenia korzystam tylko że chyba bo nie jestem pewna płaci więcej :roll:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”