Ewuś dziękuję za nazwę dzwonka a myślałam, że nazywa się kropkowany ja też go niedawno dostałam, nawet nie wiem od kogo
Iduś dziękuję że znalazłaś dla mnie chwilę czasu, wiem jesteś teraz bardzo zapracowana a przecież masz uważać na siebie ;:78 Pogoda niestety w dalszym ciągu deszczowa i zimno Pomidory zaczynają mi chorować i chyba wszystkie padną
Ewuś 30 ja też jestem daltonistką bo ta niebieska wygląda tak , ale i tak jest piękna
Ewuś kolor mojej trochę przekłamał aparat w rzeczywistości jest jasno fioletowa no ale twoja to na pewno chyba różowa
Ewuś Gloriadei nie nie mam racji to na pewno jest Campanula takesimana sprawdzałam w internecie Jeśli chodzi o rabatkę hostową to moje najnowsze dzieło a pierwotnie rosły tu trzy dzikie wiśnie ( były tak dziwne że z każdego korzenia wyrastała kolejna wiśnia ) to jest pół-wschodnia część domu i słońce jest tu kilka godz.rano a więc idealne miejsce na hosty ( te nowe nabytki zaczęły przypalać mi się na słońcu) potem zrobiłam skalniak na hosty ale syn uznał że to grobowiec , więc przestał mi się podobać i skorzystałam z brzydkiej pogody robiąc nową rabatkę A oglądając twój ogród chciałabym mieć chociaż trochę dużych drzew i tak duże krzewy różane, tego ci zazdroszczę najbardziej
Marysiu, jestem pod wrażeniem znajomości przez Ciebie host jakie posiadasz. Nie jest łatwo zapamiętać tylu nazw zwłaszcza że nie są to nazwy polskojęzyczne.
Bardzo ładne są Twoje lilie. Ja mam 13 nowych lilii z czego jedna nie zakwitnie.
Lilia wodna od Ciebie bardzo ładnie się rozrasta i pięknie kwitnie-jest różowa.