Kolorowy ogród Geni -Cz.6
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No czasem Krzysiu tak bywa że zdjęcia są dowodem w sprawie ha,ha,ha
Teraz już nie, ale kiedyś kiedy jeszcze nie mieszkałam to ginęło wszystko wiaderka ,gracki ,pazurki a ja jestem troszkę bałaganiarzem więc nie zawsze wszystko chowałam do piwnicy
zresztą zdjęcia mówią same za siebie ,mam piękne zdrowe roślinki ,ale sprzęt wala się po ogrodzie i nawet tego wcześniej nie zauważałam .
Genia
Teraz już nie, ale kiedyś kiedy jeszcze nie mieszkałam to ginęło wszystko wiaderka ,gracki ,pazurki a ja jestem troszkę bałaganiarzem więc nie zawsze wszystko chowałam do piwnicy
zresztą zdjęcia mówią same za siebie ,mam piękne zdrowe roślinki ,ale sprzęt wala się po ogrodzie i nawet tego wcześniej nie zauważałam .
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Małoe-genia pisze:Krzysiu wcale nie dużo może z 15 wysokich i 11 niskich to nie jest dużo miałam dużo więcej ale z niektórych już zrezygnowałam .krzysiek86 pisze:Geniu tych odmian irysów masz chyba masę![]()
Ile ich posiadasz tak około![]()
Genia

No a do tego dochodzą setki innych roślin, to jest imponująca kolekcja

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Powiem szczerze u mnie miejsca też nie mam ale nie zrezygnuję już z żadnej odmiany najwyżej tam gdzie mam więcej tych samych polikwiduję ,mam zamiar powiększyć kolekcję ,uwielbiam je i nic na to nie poradzę, zrezygnowałam tylko z tych które mi się nie podobały .tomko34 pisze:Kolorowy zawrót głowy!piękne irysy,dawniej moja babcia miała ich mase,teraz już zostało mało co bo miejsca dla nich nie mam,przykre
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: