Ogród Asi
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga przez pomyłkę chyba umieściła tę informację u mnie w wątku. Mam nadzieję, że dotyczy Twojej kaliny
111agnieszka pisze:Możesz śmiało posadzić tylko do donicy a w następnym roku do gruntu-ja tak zrobiłam i nawet ładnie rósł ale nie ochroniłam go od kosiarkia jak M kosi to nic nie omija więc w tym roku muszę jeszcze raz to samo zrobić
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Wszystkich w ten upalny piękny dzień
Gosiu dla Ciebie sesja zdjęciowa brzózek

Bożenko witaj, dla Ciebie też parę zdjęć.

Dzisiaj też złapałam za sekator, ogoliłam głóg, marzyła mi się korona w kulę, wyszło szczerbate jajo

Miałam jeszcze ochotę podciąć dereń ale jak zobaczyłam efekt końcowy z głogiem, stwierdziłam, że natura lepiej czeszę

Chciałam dla porównania jaki wielki przyłożyć rękę, ale wierzcie strach mnie obleciał.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Gosiu dla Ciebie sesja zdjęciowa brzózek

Bożenko witaj, dla Ciebie też parę zdjęć.

Dzisiaj też złapałam za sekator, ogoliłam głóg, marzyła mi się korona w kulę, wyszło szczerbate jajo

Miałam jeszcze ochotę podciąć dereń ale jak zobaczyłam efekt końcowy z głogiem, stwierdziłam, że natura lepiej czeszę

Chciałam dla porównania jaki wielki przyłożyć rękę, ale wierzcie strach mnie obleciał.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Strrrrrasznie mi się podobają Twoje brzozy
Nawet się przymierzałam do przytachania jakiegoś niewielkiego okazu pod płot u mnie... tylko ja mam alergię na pyłek brzóz
I motylek budleję okupuje
U mnie przegrywa ona w konkurencji z lawendą
I Ty narzekałaś, że wszystko u Ciebie opóźnione! Grzeszysz, kobieto!

Nawet się przymierzałam do przytachania jakiegoś niewielkiego okazu pod płot u mnie... tylko ja mam alergię na pyłek brzóz
I motylek budleję okupuje
I Ty narzekałaś, że wszystko u Ciebie opóźnione! Grzeszysz, kobieto!
Dziękuję dziewczyny za odwiedziny
Grażynko mam oprócz nich jeszcze wielgachne sosny
. Biedne te moje roślinki, że takich "pijaków" wkoło mają tyle.
Małgosia budleja kwitnie od paru dni dopiero, liatry dzisiaj zaczęły i to dopiero same czubeczki :P
Zresztą mało u mnie teraz kwitnie, muszę w przyszłym roku lepiej wszystko rozplanowć.
Grażynko mam oprócz nich jeszcze wielgachne sosny
Małgosia budleja kwitnie od paru dni dopiero, liatry dzisiaj zaczęły i to dopiero same czubeczki :P
Zresztą mało u mnie teraz kwitnie, muszę w przyszłym roku lepiej wszystko rozplanowć.
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
-
x-d-a
Przy każdej wizycie w Twoim leśnym ogrodzie odkrywam coś nowego
Wcześniej chyba niezbyt dokładnie przyjrzałam się Twoim rabatkom. Naprawdę ładne, pięknie skomponowane nasadzenia :P
Ja jestem zdania, że niekoniecznie muszą być kwitnące przez cały czas kwiaty, jeśli na rabatce można znaleźć - tak jak u Ciebie - rośliny o kolorowych liściach czy ciekawym pokroju
PS. Nasionka pinii doszły?
Wcześniej chyba niezbyt dokładnie przyjrzałam się Twoim rabatkom. Naprawdę ładne, pięknie skomponowane nasadzenia :P
Ja jestem zdania, że niekoniecznie muszą być kwitnące przez cały czas kwiaty, jeśli na rabatce można znaleźć - tak jak u Ciebie - rośliny o kolorowych liściach czy ciekawym pokroju
PS. Nasionka pinii doszły?
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród