Witaj Ado :P
Jak Twoje pomidorki??? U nas był przymrozek i zmarzły winogrona, kwiatki nie ucierpiały na szczęście. Śliczne zdjęcia
Już teraz będę częściej
Witaj Ado, ja już też posadziłam pomidorki i głęboko wierzę, że przymrozków już nie będzie
Całkiem sporo kwiatków u Ciebie kwitnie - majowy ogród zawsze jest piękny
Danusiu. Dziś nie byłam na działce, więc nie wiem, ale mam nadzieję, że nie zmarzły.
Ewo. Ja bym chciała, że by już więcej kwitło. Powinny być już kwitnace piwonie, ale oczywiście ktoś przede mną się nimi zaopiekował i znalazłam tylko pocięte liście. Mam nadzieję, że juz po niedzieli pierwsze róże otworzą paki, to będzie ładniej.
Aduś ,ktoś Ci obciachał kwiaty peonii ...co tam u Was się dzieje na tych działkach
Czy sąsiedzi nie zwracają na nic uwagi
Przecież to co się u Ciebie wyprawia to jakaś paranoja...pewnie to jedna i ta sama osoba co zwinęła Ci hosty....
Zaczaj się na złodzieja i go pałą
Krysiu najlepsza wiatrówka i śrut w tyłek.
Pomidorki wyglądają zachęcająco. Ja po 10 letniej przerwie wsadzę pomidory w grunt.
Do tej pory uprawialiśmy tylko w tunelu foliowym. W tunelu już kwitną.
A rozsada na grunt postoi sobie do końca maja pod folią.
Jakby biedny wiedział jaka ekipa na niego będzie czekać, to by wiał na samą myśl o działce Ady
...a kobitę też Rundapem załatwicie ...może delikatniej...Mniszka proponuję
to ja przyłączam sie do polowania na drania, wszystkie tu propozycje sa dobre, to ja wezme jeszcze słoik z karbidem troche huku a moze trafi mu tu i ówdzie i bedzie miał problem!
Poważnie - to jest problem z tymi zlodziejami, u mnie np,była "brygada"pamiętam kiedyś na pytanie sasiadki kim są w biały dzień : my przyszlismy do cioci na działkę!
Tacy ludzie są gorsi od chwastów ale może porozmawiaj z sąsiadami może oni kogoś widzieli albo jak to oni to powiedz, że chętnie się z nimi podzielisz jakby coś się im podobało , lepiej dać jak mają sami kraść