W moim ogrodzie - reniazt cz.2
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ania.1 tak mieczyki są faktycznie czerwone i maja białą obwódkę. U mnie zakwitły w tym roku wcześnie, bo ja je wsadziłam wczesnie wiosną do doniczek a potem wraz z doniczką do ogrodu.
Na pewno i twoje zakwitną - ty się nimi będziesz cieszyć, a u mnie praktycznie już po mieczykach.
elila Boże ile pochwał. Ewelinko tak - psiaki są przecudowne, ale niestety nie moje i tu mi baaardo przykro - to są pupilki Zosi - naszej Forumowiczki (andriu53), u której gościłam kilka niedziel temu.
Ja mam tylko jednego łobuza

Na pewno i twoje zakwitną - ty się nimi będziesz cieszyć, a u mnie praktycznie już po mieczykach.
elila Boże ile pochwał. Ewelinko tak - psiaki są przecudowne, ale niestety nie moje i tu mi baaardo przykro - to są pupilki Zosi - naszej Forumowiczki (andriu53), u której gościłam kilka niedziel temu.
Ja mam tylko jednego łobuza

- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W tym miejscu ostro protestuję że - to są pupilki Zosi -reniazt pisze:[ Boże ile pochwał. Ewelinko tak - psiaki są przecudowne, ale niestety nie moje i tu mi baaardo przykro - to są pupilki Zosi - naszej Forumowiczki (andriu53), u której gościłam kilka niedziel temu.
Pozdrawia Jędruś
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniusiu mamy u siebie naszego małego ''żuczka ''i muszę Ci powiedzieć , że jest przecudowny , a babcia jest w siódmym niebie . Jutro jeśli nie będzie takiego upału , to zrobię mu kilka fotek i Ci wyślę .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- reniazt
Zosieńko no to jesteście szczęśliwi.andriu53 pisze:Reniusiu mamy u siebie naszego małego ''żuczka ''i muszę Ci powiedzieć , że jest przecudowny , a babcia jest w siódmym niebie . Jutro jeśli nie będzie takiego upału , to zrobię mu kilka fotek i Ci wyślę .
A Jędruś pewnie dumny - nosi na rękach i tuli ile się da.
Proszę zrób fotki - ja już czekam na nie z niecierpliwością.
- reniazt
Agnieszko - zobacz - mój złotokap, który wyprowadziłam na formę pienną - fotka z maja ubiegłego roku.
Ja go po każdym kwitnieniu przycinam - a on coraz więcej kwitnie.

Ania.1 - tak mój łobuziak zawojował już nas wszystkich - rządzi ile się da.
U mnie też w tym roku plaga ślimaków - nawet jaszczurki nie dają rady.
Dlatego kupiłam taki preparat w granulkach - bardzo skuteczny.
Jak mi zaczęły podchodzić do datury i zjadać listki - to nasypałam do doniczki - na drugi dzień wszystkie były już unieszkodliwione.
Raz na dwa tygodnie posypuję nim i mam jak na razie spokój.
Ja go po każdym kwitnieniu przycinam - a on coraz więcej kwitnie.

Ania.1 - tak mój łobuziak zawojował już nas wszystkich - rządzi ile się da.
U mnie też w tym roku plaga ślimaków - nawet jaszczurki nie dają rady.
Dlatego kupiłam taki preparat w granulkach - bardzo skuteczny.
Jak mi zaczęły podchodzić do datury i zjadać listki - to nasypałam do doniczki - na drugi dzień wszystkie były już unieszkodliwione.
Raz na dwa tygodnie posypuję nim i mam jak na razie spokój.