Margot jakaś tam - piękna ale nie taka popularna chyba bo ja jej nie spotkałam.
Maryna.

Marysiu, ja mam wrażenie ,że ta Viola to jakaś jednoroczna jest, bo u nikogo nie wychodzi na drugi rok.marpa pisze:Cześć Iga ,Viola -bardzo ładny.W ubiegłym sezonie miałam go ale już się nie pokazał - nie wiem czy wymarza czy nornice?..
Margot jakaś tam - piękna ale nie taka popularna chyba bo ja jej nie spotkałam.
Maryna.
Tess , moje życie zaczyna się o 6 rano, kawusia , śniadanko, spacer z psem i potem zakupy do firmy.Otwieram o 10 i dopiero mogę do Ciebie na kawę , już lecę.Tess pisze:Iga
a Ty gdzie się podziewasz???? ja już zaraz drugą kawusię pić będe..
I jako że zaraz kończysz szkołę, to ja będę miała prośbę....cobyś podpowiedziała zawodowo jak i co zrobić,żeby bok domku fajnie się prezentował....tzn jak posadzić itp....
Iguś zgadzam się z artykułem w całej rozciągłościiga23 pisze:Agnieszko , kupiłam właśnie ogrody i bardzo mi się spodobał ostatni artykuł.
DZIECIĘCOŚĆ OGRODNIKA- fragment
Przeciętny właściciel przydomowego raju niewielkich rozmiarów.Jeśli spojrzeć na niego chłodnym okiem zachowuje się dziwnie.Najpierw wytycza rabatki różnych kształtów , sadzi kolorowe kwiatki, podlewa, przycina...To jeszcze zwyczajne.Ale potem nie może się nadziwić efektom własnych działań i popada w zachwyt , taki zachwyt , jakiemu tylko ogrodnik i małe dziecko potrafią się oddać..........
Pozostajemy dziećmi, żeby móc na nowo poznawać i tworzyć. Żeby być ogrodnikami.
Dziwnie w tym artykule ujrzałam siebie.
![]()
Tak mi się podoba ten mój skalniak ,że bedę nim nudziła, za każdym razem jak coś zakwitnie.
Tego to nie wiem, bo w ncy spałamiga23 pisze:Padało??? Lało całą noc , pierwszy raz w tym roku.MałaRybka pisze:Tess, żeby cię "dobić" to powiem, że wczoraj wieczorem u nas była burza i całkiem przyjemnie popadało