Taką ścieżką mogłabym iść, iść i iść...
Gabrysiu zdrowych i wesołych Świąt.

Dorotko, dziękuję za życzenia świąteczne.Dorota T. pisze:Boskie widoki i zdjęcia.
Taką ścieżką mogłabym iść, iść i iść...
Gabrysiu zdrowych i wesołych Świąt.
Aniu, to nie przydomowy ogródek, to działka w ROD.Amlos pisze:Mniam, mniam ... na mur będę miała kolorowe sny , dziękuję ;:8 .
Gabi - po prostu PIĘKNIE ! Wymuskany ogródek, wspaniałe kwiaty i jak zawsze super fotki![]()
Zastanawiam się jak to jest z tymi zawilcami ... moje jeszcze nie drgnęły, a u Ciebie już biały dywan kwiatków .
Z wyglądu niby takie same, a jednak chyba inna odmiana ; och ta niecierpliwość![]()
Pewnie nie doczytałam, wybacz... czy ten ogródek masz przy domu ? Duużo czasu trzeba poświęcić, żeby tak idealnie wyglądał, bez najmniejszego chwaścika .
Gratuluję i pozdrawiam, życząc Tobie i Bliskim równie jak ogród, bajecznych Świąt![]()
Halinko, dzięki...Halina Kwak pisze:Gabrysiu, ale cudnie u Ciebie
Boguśko, witom Cie piyknie...bogusia177 pisze:Super U Ciebie Gabryśko ,ogródek wypielęgnowany aż miło patrzeć :P
Powiedz co to za kwiatuszki w drugiej serii zdjęć ,,chodzi mi o fioletowo żółte ....chyba nie są to tulipany:P
Amlos pisze:Jednak ROD. No, to rzeczywiście miałaś tempo kosmiczne i oczywiście siły - podziwiam
![]()
Żebym już kompletnie nie wpadła w kompleksy, to poproszę Cię jeszcze o powierzchnię działeczki , bo na swoich ponad 10 arach, chyba nigdy nie osiagnę takiego stanu - tym bardziej, że z doskoku
.
Miłki to jednak śliczne kwiatki .... chyba złapałam kolejnego bakcyla. Jak długo one kwitną , Gabrysiu ?
Dziękuję za życzenia
Aniu, już się wyspałam, ale dziękuję...Amlos pisze:Dzięki za odpowiedź ( trochę mi ulżyło) .
Spokojnej nocy, Gabi![]()
liska pisze:Gabiś co jest na drugim zdjęciu w drugiej turze????????Za hiacyntami pstrokate...
podejrzewam że Rd skoro ma tyle pąków...
i zazdraszczam białych (szafirków?)/ (bielików)
Witam nowego gościa w moim ogródku.Mutari pisze:Witaj Gabrysiu, jak zobaczyłem Twoje fotki to normalnie dech mi zaparło![]()
![]()
![]()
. Twój ogród to rewelacja, cudnie ci kwitną kwiaty (wszystkie).
I następny nowy gość...witam Edytko i dziękuję za miły komentarz.EdytaB pisze:Co tu dużo pisać - pięknie jest![]()
no patrz! Jak Grażynka 'agrażka' kupiła rododendrona z pstrokatymi liśćmi to jej napisałam, że byłam pewna, że to trzmielina... Jak zobaczyłam u Ciebie i te pąki... to byłam przekonana, że to rododendronA to o co pytasz, to Trzmielina Fortune'a.