Ogród Kasi i Tomka
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Kasi i Tomka
ja jeszcze wracam do magnoli ,kiedy ci zakwitła pierwszy raz ,bo u mnie jest już 3 lata i nic tylko piękne liście.no i intryguje mnie ta gunnera ja mieszkam prawie w górach czy mam szanse na jej uprawę wszak to roślina tropikalna .marzę o niej .no tak ty masz już tyle piękności że dech mi zapiera .piękny ogród jaden z ładniejszych na forum ale wiesz każdy ma urok
ogród u stóp klasztoru
ogród u stóp klasztoru
- Kasia_Tomek
- 500p
- Od: 23 mar 2010, o 08:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Imienników.
Ogród piękny dojrzały można oglądać i ciągle podziwiać. Bardzo zauroczyły mnie zdjęcia z ławeczkami, sama nabrałam ochotę na taką ławeczkę...
Oczko wodne to bajka, aż się nie chce wierzyć, że niedawno założone.
Rośliny są już rozrośnięte dojrzałe co nadje ogrodowi szczególnego charakteru. Tylko pozazdrościć....
Po takim ogrodzie można spacerować , przysiąść na jednej z ławeczek i zawsze będzie inaczej dookoła.

Ogród piękny dojrzały można oglądać i ciągle podziwiać. Bardzo zauroczyły mnie zdjęcia z ławeczkami, sama nabrałam ochotę na taką ławeczkę...
Oczko wodne to bajka, aż się nie chce wierzyć, że niedawno założone.
Rośliny są już rozrośnięte dojrzałe co nadje ogrodowi szczególnego charakteru. Tylko pozazdrościć....
Po takim ogrodzie można spacerować , przysiąść na jednej z ławeczek i zawsze będzie inaczej dookoła.
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Witaj Tomku poprzez wpis na stronie o trawnikach dotarłem do Waszego ogrodu. Zobaczyłem piękny ogród a w nim wiele ciekawych roślin, miło jest spacerować po Takim ogrodzie.
Ale piękny ogród, coś niesamowitego.
Pozdrawiam
Alicja
Pozdrawiam
Alicja
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomku, z wielką przyjemnością obejrzałam zdjęcia Waszego ogrodu. Stworzyliście z Kasią wspaniałe miejsce, bardzo efektowne są obszerne rabaty, ogród traw i założenia wodne. Podoba mi się dobór roślin- ujęły mnie zwłaszcza ujęcia czosnków wśród traw.
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa 
Teraz mam mniej czasu więc się nie rozpisuję, bo u nas wiosna w pełni !!! Bociany przyleciały i ...
wczoraj Kasia urodziła Ignasia
!!
Tomek

Teraz mam mniej czasu więc się nie rozpisuję, bo u nas wiosna w pełni !!! Bociany przyleciały i ...
wczoraj Kasia urodziła Ignasia

Tomek
-
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
no to GRATULACJE TATUSIU prawdziwa wiosna wszystko się stabilizuje po takiej tragedii przychodzi coś optymistycznego .ja jednak mam prośbę czy można cię namówić na sprzedaż tej Gunnery wiesz na allegro jest tego wbrud ale tam to mi już szkoda wydawać kasy .mam bardzo złe doświadczenia pozdrowienia i gratulacje dla żonki
pozdrawiam alina
ogród u stóp klasztoru
pozdrawiam alina
ogród u stóp klasztoru
Gratulacje, ach te bociany
Ale jak już będziesz obfotografowywał potomka, to pstryknij parę zdjęć ogrodowi i wstaw, jestem ciekawa, jak Twój piękny ogród prezentuje się wiosną
Niech Ignaś rośnie zdrowo, bo że będzie wzrastał w pięknym otoczeniu, to wiadomo...

- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dołączam do gratulacji. Piękny prezent wiosenny - taki najfajniejszy kwiatuszek na nowy sezon
.

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Czekamy na fotki tego "Kwiatuszka" 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Jakie ma włosy! I to przylizane po kąpieli
Widać u Was wszystko bujnie rośnie
Dużo zdrowia dla Tomgroszka!

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Śliczne maleństwo 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1