Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
Jolunia jak tam po dentyście? Żyjesz?
Ja się wybieram 12 I...bo daaawno nie byłam hihihih.
a ja wyszłam wcześniej z pracy i zabrałam syna na pizzę
a potem ... kupiłam sobie "katalog róż"
taki ,... dzień dziecka hihihi
Ja się wybieram 12 I...bo daaawno nie byłam hihihih.
a ja wyszłam wcześniej z pracy i zabrałam syna na pizzę

taki ,... dzień dziecka hihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Giguś witaj
dziękuje dzieci zdrowsze a ja codziennie wcinam sos czosnkowy i mam nadzieję że ten wirus mnie nie dopadnie
dziś byłam u dentysty , strasznie tego nie lubię ale musiałam iść .W ubiegłym roku chodziłam pół roku z wszystkimi dziećmi ale zęby mają poleczone perfekt hi hi ale do czasu .Po południu trochę nadrobiłam zaległości i jestem teraz z Wami
Lisko witaj
oj bolało bolało
Ale zbieg okoliczności czy my nadajemy na tych samych falach
ja 20 minut temu spałaszowałam pizzę
Co do zębów to musisz mieć zdrowe i tylko pozazdrościć bo ja co jakiś czas mam z nimi problem
I znów róże
masz zamiar kupić róże Różyczko
A ja obiecałam sobie że już nie będę kupować nasion bo mam ich strasznie dużo , ale będąc dziś w kauflandzie jak zobaczyłam
ile okazów to byłam w szoku .Oczywiście nie dało się nie kupić 

Lisko witaj

Ale zbieg okoliczności czy my nadajemy na tych samych falach

Co do zębów to musisz mieć zdrowe i tylko pozazdrościć bo ja co jakiś czas mam z nimi problem

I znów róże

A ja obiecałam sobie że już nie będę kupować nasion bo mam ich strasznie dużo , ale będąc dziś w kauflandzie jak zobaczyłam

Joluś ..."katalog róż"jollla500 pisze:A jaką Lisko kupiłaś książkę ? masz czas czytać ?

A jeśli chodzi o czytanie to bardzo lubię ...
Obiecałam sobie tej zimy też bieznik skończyć ale coś czasu brakuje

Lubczyk - to jest moja ulubiona przyprawa.
Ja kupiłam na rynku jedną maleńką roślinkę, która miałą jeden listek za 1 zł i tak się ładnie rozrosła...
Widziałąm u kogoś ogromne krzaczysko ... ale nei pamiętam u kogo. Ja "zużyłam" cały

Mam nadzieję, że wiosną "odbije"

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj fox
oj będzie się dziać w tym roku a mój ogród stanie się kwiecisty jak nigdy dotąć hi hi mam nadzieje
a lubczyk nie nie muszę dodawać do portaw , ale jest tak ostatnio sławny ze skusiłam sie na jego zakup
Lisko czytałam kiedyś w Twoim wątku że uwielbiasz lubczyk a ja się przyznam że nigdy nie dodawałam do potraw
ja jakaś zacofana jestem
jedynie co to serwuję magi w butelce
Ja kiedyś wiele rzeczy robiłam , bardzo dużo szyłam ,haftowałam , robiłam na drutach a tarez jakoś czasu mi brakuje

Lisko czytałam kiedyś w Twoim wątku że uwielbiasz lubczyk a ja się przyznam że nigdy nie dodawałam do potraw

Ja kiedyś wiele rzeczy robiłam , bardzo dużo szyłam ,haftowałam , robiłam na drutach a tarez jakoś czasu mi brakuje