Mój skrawek ziemi...Gabriela - cz. 2
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Gabi, jak ty robisz te kwiatowe karuzele. U mnie nic się nie chce ruszać a co dopiero kręcić w koło. Ale masz fajny ten świerk, tyle szyszek do ściółkowania, nie musisz chodzić do lasu. A ptasia stołówka super. Jak dla mnie to sikorka i dzwoniec wyglądają tak samo. Pewnie już jakaś ślepota mnie ogarnia.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
korzo_m pisze:Gabrysiu ładne kręciołki zrobiłaś.
Widzę ,że Ty również dokarmiasz ptaszki, ja wczoraj wsypałam do karmnika całą paczkę słonecznika, dzisiaj pustka, ale zdjęć nie uda się zrobić.
Dorotko, dokarmiam ptaki co roku.
One potrafią zjeść 12 kg. słonecznika w ciągu zimy.
Ale fajnie potem jest patrzeć wiosną jak wyjadają robale i słuchać ich świergotu.

- Gabriela
Krysiu, wystarczy mieć program do obróbki zdjęć, w którym są opcje do robienia animacji.kryska pisze:Gabi, jak ty robisz te kwiatowe karuzele. U mnie nic się nie chce ruszać a co dopiero kręcić w koło. Ale masz fajny ten świerk, tyle szyszek do ściółkowania, nie musisz chodzić do lasu. A ptasia stołówka super. Jak dla mnie to sikorka i dzwoniec wyglądają tak samo. Pewnie już jakaś ślepota mnie ogarnia.
Potem tylko wkleić na forum i to wszystko.
Tylko że fotosik takich obrazków nie che przepuścić, nie wiem czemu...
Trzeba poszukać innego programu.
- Gabriela
Jadziu, ale moje ptaszki są wybredne...kiedyś dosypałam siemienia lnianego...Jadzia1 pisze:Gabrysiu ale kulę utoczyłaś piękną![]()
Kochanie słonecznik możesz pomieszać z innymi ziarnami zbóż .Ja kupuję 15 kg słonecznika i u pana gospodarza ziarno to wszystko mieszam i każdy ptaszek coś dla siebie znajdzie . Dodatkowo kupujemy kukurydzę dla większych ptaków
Wyobraź sobie, słonecznik zjadły, a siemię zostało...

- Gabriela
Geniu, to nie ja , to program zrobił.e-genia pisze:
Gabrysiu bardzo mi się to podoba .
Szkoda że ja nie mam takich umiejętności
Genia
Ja tylko kilka razy kliknęłam myszką...dziękuję...
Jadziu, czy to jest sójka?Jadzia1 pisze:Gabrysiu u mnie też cwaniary wybierają co lepszesiemię próbowałam im dawać ale nie chciały
![]()
Kochanie popatrz kto u mnie zjada wszystko co maluchy zostawią![]()
Nie znam się na wszystkich ptakach, ale tak mi się wydaje, jest ładna.
U mnie nie widziałam takiego gagatka...

Moniczko, rozpiera mnie energia, i szukam sposobu na przetrwanie do wiosennych siewów.rogalm1 pisze:Gabrysiu ale cudne wirujące kwiaty! Czekając na wiosnę to jeszcze studio miniatur filmowych otworzysz!
Potem nie będzie już tyle czasu na takie zabawy.
Priam pisze:Gabrysiu co Ty opowiadasz - zołza??a czemu jesteś aż tak krytyczna dla siebie??
Ech Przemku... tak mi się wydaje...

Czasami sama sobie się dziwię, że jestem tak samokrytyczna, ale może to prawda ?