Ogrodniczka z małopolski
OOOOO jak profesjonalnie
W środku dałaś gałązki? Jak pisałaś kiedyś?
Ja w tym roku kupię 2 pienne Icebergi ale będę je w donicach trzymać na tarasie i sama nie wiem jak zimować
ale tym będę się za rok martwić

Ja w tym roku kupię 2 pienne Icebergi ale będę je w donicach trzymać na tarasie i sama nie wiem jak zimować

ale tym będę się za rok martwić

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
a ja róż nie okrywałam ... Jak u Hani żyją i u smoka w mini to i u mnie przeżyją
tzn. liczę na to ...
ale za chwilkę idę podsypać je śniegiem
a jedyna pienna jest w doniczce i schwana do zimnego pokoju. ma już małę pąki liści to się przestarszyłam i schowałam.
no... słoneczko wyszło to idę trochę się poruszać

ale za chwilkę idę podsypać je śniegiem
a jedyna pienna jest w doniczce i schwana do zimnego pokoju. ma już małę pąki liści to się przestarszyłam i schowałam.
no... słoneczko wyszło to idę trochę się poruszać

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magdaleno miło spędziłam ten wieczór , bo pospacerowałam sobie dziś u Ciebie .Róże masz piękne , ja pnia nie zabezpieczam , bo one są szczepione na dzikiej podkładce . Mam ich chyba ze dwadzieścia sztuk . Musisz sobie jeszcze kupić taką , że na jednym pniu są dwa lub trzy kolory , fantastycznie wyglądają . Ja mam takie i inne różane cudeńka .Niektóre zdjęcia masz zamknięte i nie można ich otworzyć [ te z dziewczynkami ]. Twoje hosty są piękne ,moje są jeszcze małe, nabyłam je na wiosnę , muszę sobie troszkę poczekać aż się rozrosną . U mnie tak mocno wieje wiatr , pewnie coś przydmucha na rano .
Cieplutko pozdrawiam Zosia
Cieplutko pozdrawiam Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
Zosiucieszę się że do mnie wpadłaś
Twoje rady co do piennych,chłonę jak gąbka...dziękuję.Piszesz o dwukolorowych różach na jednym pniu
i mam taką
Ale żeby było śmiesznie,to dopiero po dwóch latach sie okazało,że jest to czerwono-pomarańczowa róża-piękna
Z pewnością będę się Ciebie radzić w przyszłości
Pozdrawiam i zapraszam

Twoje rady co do piennych,chłonę jak gąbka...dziękuję.Piszesz o dwukolorowych różach na jednym pniu

- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magdaleno moja najlepsza koleżanka od 20 lat prowadzi szkółkę róż i od niej mam zasób wiadomości .Robi różne eksperymenty na krzakach , bosko to wszystko wygląda [Karolcia widziała jak u nas była ]. Namówiłam ją , żeby dołączyła do nas na forum , fajnie by było , bo to wspaniała kobieta . Zna się na tym co robi , bo ma długoletnią praktykę .
Całuski
Całuski
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków