Zapraszam do oglądania i komentowania ;-)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co do hydroponiki to właściwie od zawsze u mnie coś stało w kubku z wodą, albo w jakiś kamyczkach czy w keramzycie, a dopiero teraz postanowiłam zainwestować w cały zestaw doniczkowy do hydroponiki. Naprawdę widać, że uprawa hydroponiczna daje lepsze efekty.
Co do kwietnika, to został tak wyregulowany, że od tamtej "wpadki" nic złego na szczęście się nie stało- w sumie to on "ratuje mi życie", naprawdę gdybym musiała go usunąć to nie wiem gdzie postawiłabym te 11 doniczek???
Co do kwietnika, to został tak wyregulowany, że od tamtej "wpadki" nic złego na szczęście się nie stało- w sumie to on "ratuje mi życie", naprawdę gdybym musiała go usunąć to nie wiem gdzie postawiłabym te 11 doniczek???
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepięknie kwitnie 

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41

Jestem u Ciebie pierwszy raz. Ależ masz piękne kwiatuszki. Śliczna kolekcja Epi, i cudowne hojki. Syngonium

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Aspidistra kwitnie tuż przy ziemi ;-)
Tolmia jest bardzo łatwa w uprawie i nie potrzebuje dużo światła, zatem polecam z czystym sumieniem na pewno się nie zawiedziesz.
Ja mam świra na punkcie fiołków, begoni i epipremnum ;-)
Oczywiście muszę się trochę panować, bo miejsca nie mam za wiele, no ale jak tu przejść obojętnie obok ślicznych roślinek? No jak?
Tolmia jest bardzo łatwa w uprawie i nie potrzebuje dużo światła, zatem polecam z czystym sumieniem na pewno się nie zawiedziesz.
Ja mam świra na punkcie fiołków, begoni i epipremnum ;-)
Oczywiście muszę się trochę panować, bo miejsca nie mam za wiele, no ale jak tu przejść obojętnie obok ślicznych roślinek? No jak?
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Nie tylko Ty Mariolu masz świra na punkcie epipremnum 8)kropelka pisze:Ja mam świra na punkcie fiołków, begoni i epipremnum ;-)

Ja mam 5 odmian a następna w drodze

Ja też tak mówię koniec z kupowaniem roślinek a jak tylko zobaczę piękną roślinkę to od razu ją zabieram, a o miejscu już nie wspomnę

- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40

Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie