krzysiek86 pisze:Ile masz tych kwiatów na działce
![]()

to wszystko jeszcze przed Tobą - nie będę taki i poczekamsamanta pisze:Karolu no i mnie "zastrzeliłeś "- nie mam , nie sądziłam ,że ktoś w ogóle będzie chciał oglądać mój ogród, a co dopiero z lotu ptaka.k-c pisze:to ja też trochę pomarudzę :P a może masz jakieś fotki ogrodu robione z okien bloku - tak żeby zobaczyć go z lotu ptaka ????![]()
Może da się coś z tym zrobić ,ale nie dzisiaj - nie czas na łażenie po dachu .....k-c pisze:to wszystko jeszcze przed Tobą - nie będę taki i poczekamsamanta pisze:Karolu no i mnie "zastrzeliłeś "- nie mam , nie sądziłam ,że ktoś w ogóle będzie chciał oglądać mój ogród, a co dopiero z lotu ptaka.k-c pisze:to ja też trochę pomarudzę :P a może masz jakieś fotki ogrodu robione z okien bloku - tak żeby zobaczyć go z lotu ptaka ????![]()
dziś już i tak za późno i nic by nie było widać ... ale tego forum jeszcze nie zamykają :Pwięc spokojnie jeszcze zdążę obejrzeć a przynajmniej będę miał powód by zaglądać częściej i sprawdzać czy jużsamanta pisze:Może da się coś z tym zrobić ,ale nie dzisiaj - nie czas na łażenie po dachu .....![]()