Toskowe co nie co :-)))
Teraz popatrzcie co przyszło w paczce od jednej Forumowiczki
Normalnie prawie że go wyżebrałam
Tak długo jej jęczałam że dla świętego spokoju się go pozbyła .

Jestem szczęśliwa że hej

Chyba poczta paczką rzucała bo z korzeni ziemia wyleciała i troszkę się listki pogniotły ale jest piękny
Oczywiście nie dziękuje Ci
Wesoło pozdrawiam Basia
Ps. Data dzisiejsza tylko ja zmienić w aparacie nie umiem :sad:

Jestem szczęśliwa że hej

Chyba poczta paczką rzucała bo z korzeni ziemia wyleciała i troszkę się listki pogniotły ale jest piękny

Oczywiście nie dziękuje Ci

Wesoło pozdrawiam Basia
Ps. Data dzisiejsza tylko ja zmienić w aparacie nie umiem :sad:
Jak hoja bellaAnnaK pisze:Toska na pudełku było napisane Ania, więc to na pewno dla mnie, chyba że była jeszcze druga. W każdym razie nie oddam już roślinek : hoja bella chyba - ta ze skręconymi liśćmi, aeschynantus chyba , niedośpian albo coś innego i jeszcze chyba jedna roślina. Doszły w super stanie![]()

Teraz sie zastanawiam co wyslałam

Cissusa kolorowego tam nie było i kalisj/smużyny
To ze skręconymi liśćmi to AESCHYNANTUS RASTA
Basia
AnnaK pisze:Rzeczywiście to coś z kolorowymi listkami było i takie skręcone listki też, zresztą śliczne. Ale wiesz, nie przejmuj się![]()
ostatnio dostałam kwiatki a tam było coś jak pietruszka, kilka listków i okazało się, ze to dizygoteka hahaha. A ja myślałam, że to pietruszka przez pomyłkę do mnie przyszła
Nie przejmuj się ja czasami tez dostaje szczepki i nie wiem co to jest

Dostałam Linearis a myślałam że to któryś z Rapchalisów

Basia
No i moja kolekcja Epi juz prawie w komplecie
Od miłej forumowiczki dostałam dwa epi , nie dość że je kupiła specjalnie dla mnie to jeszcze pieniędzy nie chciała
Epi Pictum
Ma takie miłe w dotyku liście jak zamsz

Epi Marbel Queen , dorodny okazik

Więc skoro Epi prawie w komplecie , bo tylko N' Joy brak ale czekam na szczepki ( będzie to drugie podejście , po pierwsze zgniły
(( Chyba czas z hojować
Skoro mam już 4 hoye to czas pomyśleć o powiększeniu mojej mini kolekcji
No i jakoś na trzykrotki mnie bierze od szczepek Alfax zacznie się moja kolekcja
Serdecznie pozdrawiam Basia

Od miłej forumowiczki dostałam dwa epi , nie dość że je kupiła specjalnie dla mnie to jeszcze pieniędzy nie chciała

Epi Pictum
Ma takie miłe w dotyku liście jak zamsz

Epi Marbel Queen , dorodny okazik

Więc skoro Epi prawie w komplecie , bo tylko N' Joy brak ale czekam na szczepki ( będzie to drugie podejście , po pierwsze zgniły

Skoro mam już 4 hoye to czas pomyśleć o powiększeniu mojej mini kolekcji

No i jakoś na trzykrotki mnie bierze od szczepek Alfax zacznie się moja kolekcja
Serdecznie pozdrawiam Basia