Ranczo wita! Moja pierwsza działka.Lamia.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pięknie to wygląda.Postaraliscie się. :lol: Pozdrawiam.Halina
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

LAMIO już pędem przybiegłam, choć wieczór. Ogólny widok nie do porównania. Różyczki śliczne, kiełaski apetycznie wyglądaja i pewno tak smakowały ;:8 , a u mnie identyczny rozchodnik identycznie zakwitł na rózowo jak i u Ciebie. To jak juz będziesz Lamio przed samym urlopem to sie jeszcze przypomnij proszę, że nie będzie Cie jakis czas, abym znów sie do Ciebie tak nie dobijała. Pa dobranoc do jutra buziaki ;:12
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Jaki piękny rozchodnik, nie wiedziałam że tak kwitnie!, grillek mniam mniam
a ja mam ogródkowego doła :(
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Witaj Lamio :wit Działeczka jest coraz piękniejsza :lol: :lol: :lol: Powiedz mi czy nasturcja jest wieloletnia? Jest bardzo ładna i różyczki też są śliczne :lol:
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Nawet nie wiedziałam że rozchodniki kwitną ;:14
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Kwiaty

Post »

Witaj Lamia kwiatuszki Ci ślicznie kwitną ,a na kiełbaskę to bym się z chęcią załapała. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Arwenka
100p
100p
Od: 30 kwie 2008, o 21:02

Post »

lamia piękne różyczki i rozchodnik cudny :D a nasturcje rosną sobie swobodnie czy pną się po czymś?
Awatar użytkownika
Kubaa7
50p
50p
Od: 21 cze 2008, o 12:58

Post »

Lamio, moj Clematis jest juz wiekowy, ale ostatnio zainwestowałem w jeszcze jednego. Clematisy same w sobie nie sa wymagające, tylko wody troszke potrzebują. Twoja działka jest piękna. :D
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

witaj skarbie. Już teraz wiem co się działo jak Ciebie nie było. Myślałam, że chorujesz, albo wyjechałas. Cieszę sie lamio, że jesteś. No troche sie działo i dziekuje że do mnie zawitałas. Ja jestem ciekawa co u Ciebie. Niedługo wypalasz na urlopik. To podaj pare fotek nowych. Bardzo mnie ciekawi jak różyczki przy nowej pergoli czy juz sie zadomowiły. Kochana wpadaj choc na chwilke brakowało mi Cie. facetów swoich choć na 10 min od kompa pogoń- powinni Cie zrozumieć :P :evil: :D buziaki pa skarbie
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18

Post »

Lamia proszę o fotki . Wyczytałam u Gigi , że komputer jest już ok. - fotki nowych kwitnących kwiatków .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

nie ma foteczek................................................. :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Witaj Lamio:)

Coraz piękniej w Twoim ogródku,oczy można nacieszyć pięknymi widokami,bardzo spodobała mi się pergola .
Powiedz jak przyjął się Clematis? Gdzie go posadziłaś? W sobotę mój mąż będzie montował na naszej działce pergolę ,na której mam w planie również posadzić Clematisy.Tylko jestem kompletnie zielona,czy w lipcu moge to zrobić? :roll:

Pozdrawiam Cię serdecznie:)
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

nie ma zdjęć - pogoń na chwilke swoich chlopakow od kompa i daj fotki :cry:
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

Lamio - ja siędołąćzam do próśb o fotki... I napisz mi jeszcze raz, na co sięumawiałayśmy na wysyłkę, bo w nastepnym tygodniu muszę już to wszystko przygotować na tip top

Annes - clematisy sadzi się przez cały okres wegetacji, czyli gdzieś do września. Ja swoje sadziłam tydzień temu - zajrzyj do mnie, to zobaczysz, jak mi to ładnie wyszło. (skromna jestem, nie?) tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=352 Dumna jestem z siebie... Moje się przyjęły, bo jeden miał pąki, które teraz są dwa razy większe. I pędy już ruszyły. Tak mi się podobają że pewnie wsadziłabym jeszcze z 10, gdyby nie to, że mi małż łepek ukręci, jak zobaczy chociaż jedną nową roślinkę ;) A więcej na temat sadzenia i pielęgnacji clematisów poszczególnych odmian znajdziesz tu: http://www.clematis.com.pl/wms/1.html
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Coccinella bardzo dziękuję za fachową i szybką odpowiedź:) na pewno zaglądnę dziś do Twojego ogrodu,ale najpierw idę dzieciakom zrobić śniadanko,mam urlop więc mam teraz dużo czasu na przeglądanie forum.....do zobaczenia równiez w Twoim królestwie :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”