Nie zaglądałam do ciebie kilka dni, a tu tak pięknie.
Wspaniały kolorowy skalniaczek, pięknie kwitnące krzewy, po prostu bajka
Ach ... i ta magnolia .... zazdroszczę ci jej ...
Na zakwitnięcie magnolii czekałam kilka ładnych lat i choć ma tylko dwa kwiatki to warto było, naprawdę warto! Są takie piękne i szlachetne!
Złotokap też tego roku zakwitnie pierwszy raz-nie wiem czy to wszystko za przyczyną tego forum??? Tyle lat czekałam a gdy utworzyłam wątek na forum wszystko wzięło się do roboty i pragnie być pokazywane
I jeszcze kilka tulipanów
Kaczeńce też są niezmordowane
A tak wygląda ulica przed moim płotem
Pozdrawiam! Aniusia
-marzenia są po to by je urzeczywistniać- Moje królestwo
Aniu,odwiedziłam Twój ogród j jestem po prostu pełna podziwu dla Ciebie.
Masz tyle pomysłów , rabatki super i jeszcze tak kolorowo i czyściutko.
Bardzo mi się u Ciebie podoba.
Empuza fajnie, że wpadłaś do mnie i dziękuję za miłe słowa. Może mój ogród nie jest jeszcze tak wspaniały jak inne na tym forum ale dla mnie to jest rzeczywiście królestwo. Uwielbiam grzebać w ziemi, choć mam ostatnio na to zbyt mało czasu. Mając spory dom i dwójkę małych ( 5 lat i 6 miesięcy ) dzieci trudno jest utrzymać ogród w najlepszym porządku. Dużo wymaga jeszcze prac nowych i ciągle potrzebne jest bieżące doglądanie, odchwaszczanie, przesadzanie i podlewanie a to wymaga czasu, którego jest zdecydowanie za mało. Jednak radzę sobie jakoś bo muszę i tyle. A może raczej chcę, bo to moja pasja.
Pozdrawiam i zapraszam częściej!
Pozdrawiam! Aniusia
Aniu, napiszę krótko - PIĘKNY skalniaczek Normalnie napatrzyć się na niego nie mogę Wygląda super!!!!!!!!!!!
Pomysł z rabatką leśną też rewelacyjny. Za każdym razem kiedy pokazujesz fotki tego miejsca, to coraz bardziej mi się podoba Już teraz ładnie wygląda a co to będzie za rok .........
Gratuluję ci Aniu świetnych pomysłów
Witam Cię Wiolu mój stały gościu. Chyba muszę Cię kiedyś zaprosić na kawusie, bo aż wstyd że dotąd Ci jej nie zaproponowałam. Dziękuję za pochwały i specjalnie dla ciebie coś ładnego. Oj przykro mi Wiolu fotosik odmówił mi współpracy ale obiecuję, że fotki dla Ciebie będą w późniejszym terminie. Choć zapewne nie będą tak urocze jak Twoje. Może kiedyś zdradzisz mi tajemnice jak robi się tak piękną oprawę zdjęć?
Pozdrawiam! Aniusia
Magnolia jest moim marzeniem i chce je zrealizować, ale muszę znaleźć jakąś w przyzwoitej cenie
A przed płotem super to wygląda, skalniaki tez się kolorowe porobiły widać że w końcu jest cieplej
Aniu, śliczne kolorowe bratki, zawilce, rdest no i bez, który teraz króluje w naszych ogrodach. Ach... jak on teraz przed wieczorem pachnie. Czuję nawet teraz jego zapach, ponieważ siedzę przy otwartym oknie a on rośnie tuż obok .......
To na piątej fotce też mam, ale nie znam nazwy. Może ty wiesz i nam pomożesz? :P
Witaj ANIU !A le zaserwowałaś nam kolorów,widzę ,że lubisz bratki,jak one się zmieniają są piękne.No i te nowe nabytki.Rabata leśna jast trafionym pomysłem,Pozdrawiam i zapraszam.