Tylko niech te tulipanki poczekająariel pisze: Basiu, posiedzimy, pozerkamy ;)

Tylko niech te tulipanki poczekająariel pisze: Basiu, posiedzimy, pozerkamy ;)
Grzegorzu, też szukałam długo po szkółkach i centrach ogrodniczych. Nie znalazłam! A więc właśnie kupiłam azalkę pontyjską przez All. Dwa pędy z dużymi pąkami na górze, ładna, zdrowa, 18 zł plus koszty przesyłki, ale razem z trzema innymi dość wysokimi roślinami koszty rozkładają się dość przyzwoicie (jakbym znowu zaczęła szukać po szkółkach, to moje koszty czasu i benzyny czy biletu autobusowego byłyby większe!). Sprzedawca porządny, sprawdzony, mogę polecić z czystym sumieniem (Ryszard Majewski) z okolic Gniezna.Grzegorz B pisze:Grażynko, sprawdziłem bardzo ładna, ale u mnie raczej jej nie kupię, ponieważ jeszcze się na nią nie natknąłem.kogra pisze:Grzesiu radzę kupić azalię pontyjską - nieziemsko pachnie - polecam.:P
Nalewko dziękuję za info, na pewno skorzystam, źródło sprawdzone, więc nie będę miał oporów.Nalewka pisze:Grzegorzu, też szukałam długo po szkółkach i centrach ogrodniczych. Nie znalazłam! A więc właśnie kupiłam azalkę pontyjską przez All. Dwa pędy z dużymi pąkami na górze, ładna, zdrowa, 18 zł plus koszty przesyłki, ale razem z trzema innymi dość wysokimi roślinami koszty rozkładają się dość przyzwoicie (jakbym znowu zaczęła szukać po szkółkach, to moje koszty czasu i benzyny czy biletu autobusowego byłyby większe!). Sprzedawca porządny, sprawdzony, mogę polecić z czystym sumieniem (Ryszard Majewski) z okolic Gniezna.Grzegorz B pisze:Grażynko, sprawdziłem bardzo ładna, ale u mnie raczej jej nie kupię, ponieważ jeszcze się na nią nie natknąłem.kogra pisze:Grzesiu radzę kupić azalię pontyjską - nieziemsko pachnie - polecam.:P
A co chcesz Grzesiu od żółtego , co????Grzegorz B pisze: ... mi wczoraj zakwitł żółty, ale wyglada blado wobec tego co u Ciebie zobaczyłem, na dodatek dzisiaj wykwitły trzy kolejne i również żółte a ja chcę inne kolory![]()