Wiedziałam Dorotko że to nie może być prawda i że żartujesz.korzo_m pisze:Gabrysiu owszem masz rację trochę żartowałam z tym brakiem czasu na oglądanie kwiatków, dzisiaj właśnie miałam godzinkę i dokładnie pooglądałam swoje kwiatuszki![]()
![]()
,cieszę się bardzo bo odnalazłam cudeńko teraz wiem jak się nazywa to incarwilla mój nowy tegoroczny nabytek.
Dorotko, rabatki mam oddzielone kostkami.korzo_m pisze:Gabrysiu dostałam wytrzeszcz oczu![]()
![]()
![]()
widok rabat z perspektywy rewelacyjny. Gabrysiu mam pytanie na drugim zdjęciu pokazanym przez Ciebie rabatki oddzielają od trawnika..... i właśnie to moje pytanie co to, proszę zrób zdjęcie w zbliżeniu. U mnie plastikowe obrzeża się nie sprawdziły, drewniane po 4 latach zgniły. Teraz czeka mnie zakładanie nowego ogrodu i chciałabym rabaty oddzielić czymś trwałym, ja wiem można kupić piękne trwałe obrzeża ,ale wiąże się to z kosztami, może Ty pomożesz mi i doradzisz coś mądrego.
Ja też się bardzo ucieszyłam że przyjedziesz.bogusia177 pisze:A ja się niezmiernie cieszę, bo ten przecudny ogródek będę miała okazję zobaczyć DZIŚ na żywca![]()
![]()
![]()
------czuję ,że będę CHORA
![]()