O kolekcji tulipanowej nawet nie wspomnę.........po prostu, słów brakuje

Guciu, ja też tak myślę że żabki do mnie przylezą. Poczekam aż się zrobi ciepło i wtedy same przyjdą.gucia pisze:Gabrysiu, kącik wodny śliczny, żabki z czasem na pewno się zadomowią. Moje na początku też ciągle gdzieś uciekały, ale ostatnio trzy zostały i widzę, że nawet kocisko dało sobie spokój i ich nie goni.
O kolekcji tulipanowej nawet nie wspomnę.........po prostu, słów brakuje
nezka pisze:Gabrysiu, z szoku już się otrząsnęłam, więc mogę ci tylko powiedzieć, że masz chyba mały raj na ziemi
kari pisze:O rany julek, co za tulipany... A ja tu podskakuję przy moich dwóch...Widoczki masz przecudne, Gabi... no i dobrą rękę do pięknych zdjęć
Anulko, współczuję Ci z powodu brzydkiej pogody. Dzisiaj u mnie też jest brzydko, siąpi deszcz i jest zimno.aanula pisze:No to narobiłaś smaka ;:8 Jedzonko wygląda baaaardzo smakowicie ;:13
Też zawsze zaczynamy sezon grillowania w pierwszych dniach maja, ale w tym roku niestety nie było takiej możliwościNawet dzisiaj nie ma jak, bo leje jak z cebra ...
Najbardziej smakowicie to wygląda Twój pomocnik![]()
Uściski od cioci Ani dla maluszka![]()
![]()
Elżbietko, udała się majówka, oj udała....Elizabetka pisze:No wreszcie dokopałam się poprzez gąszcz ogródkowy do Ciebie Gabrysiu.
No rzeczywiście takie same smaczne produkty.
Ja też daję kiełbaskę a na dno uwędzony boczek bo jednak od dołu od ogniska bardziej się grzeje no i aromat też lepszy.
Bardzo smakowicie wygląda Twoja prażonka. Musiała się majówka udać przy takiej kuchareczce.
Gratulacje i życzę słoneczka.![]()
Pozdróweczki.
Wiolu Tobie też nie zazdroszczę takiej pogody. Wiem jak jest przykro gdy z planów nici.tulipanka pisze:Ależ narobiłaś mi apetytu Gabrysiu ;:8 Widać, że majóweczka udała się![]()
U mnie niestety, był to jeden z najgorszych weekendów tej wiosny. Ciągle padało, padało .... a przed chwilą była burza![]()
![]()
Z moich grillowych planów nic nie wyszło
![]()
Ale u ciebie świetnie maj się zaczął. Rozkwitają kolejne piękne roślinkiAż miło popatrzeć
Słodziutki Bożenko, baaardzo.bona pisze:słodziutki ten Twój pomocnik Gabrysiu! świetna majówka,a u mnie cały wekend padało,brrr...
a goryczka super!
Grzesiu, jedzonko było super - i to co było do jedzonka też było supergrigori24 pisze:Gabi jedzonko super aż mi ślina cieknie
Pomocnik taki słodki![]()
Goryczka śliczna nigdzie nie mogę spotkać w Poznaniu.
![]()
![]()