Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Ido, jak tylko wrócisz od razu pisz, co kupiłaś. Będę czekała na wiadomości od Ciebie.
Jeżeli z tą lawendą francuską tak jest ,że nie wytrzymuje naszych mrozów, to z niej zrezygnuję. A może będzie jakaś odmiana, co zimuje, tylko żeby miała mocny kolor, bo moja jest taka jasna.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewo daj jeszcze swój numer kom na pw.jak coś będę dzwonić ,oczywiście nie w trakcie spektaklu :lol:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:cry: :cry: za późno Iduś
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
ida74
---

Post »

Witam wszystkich po południu :D Pogoda straszna :? Co róż jakiś opad-śnieg ,deszcz,albo wszystko razem :twisted: :twisted: :twisted: Gigo może Cleome już się poprawiła i jej sadzonki są dorodniejsze,może o klienta zaczęła dbać.Może nie ma co martwić się na zapas.Też mam chęć zaryzykować i zamówić właśnie od niej ,ma wybór :wink: Ewo coś poszukam z nowości i kupię dla ciebie według własnego uznania ,w sumie to wiem jaki masz ogród :lol: Halinko dziękuję za odwiedziny. :D Dalo ja nie kuszę,skąd :D :D :D Moniko lawendę widziałam w lidlu w donicach ,taka grubiutką,ciekawe co to za odmiana :roll: :?: I czy się nadaje do ogrodu :roll: :?: TU.JA szkoda ,że się nie zobaczymy. Zrobię zdjęcia z targów ,oczywiście kwiatów też . :lol: Już nie mogę się doczekać.Cynthio dziękuję :D
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

ida74 pisze:Dziewczyny wynalazłam stronkę www.wymarzonyogrod.pl ,tam są pokazane imprezy ogrodnicze z całej Polski.
Właśnie wróciłam z tego " wymarzonego ogrodu" , adres już dodałam do ulubionych , bo warto tam wracać.
Ido, życzę , aby Twoje /Wasze kłopoty zdrowotne szybko się skończyły. Oby ta wiosna wreszcie ...wówczas i choróbska zwieją , gdzie pieprz rośnie !
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Ida
kiedy jedziesz na targi , chodzi mi o dzień ? Ja najprawdopodobniej w piątek , rano z córą na zakupy a póżniej popatrzeć co dobrego dają :twisted: . Wiesz ,nikomu nie chce się jechać w sobotę bo dzień w dzień dojeżdżają więc chcą posiedzieć w domku.
ida74
---

Post »

Elu dopiero w sobotę niestety ,chociaż wolałabym już w piątek :!: Jeżeli będziesz jechać w piątek ,to koniecznie dzwoń do mnie co tam jest :!: :!: :!: Jeżeli chcesz się zabrać z nami nie ma problemu.Będę łazić po ogrodniczych. :D
ida74
---

Post »

Ewelinko witam Cie bardzo serdecznie .Byłam w Twoim ogrodzie i słów mi brak :shock: :!: Dziękuję za słowa otuchy :!:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

ida74 pisze:Elu dopiero w sobotę niestety ,chociaż wolałabym już w piątek :!: Jeżeli będziesz jechać w piątek ,to koniecznie dzwoń do mnie co tam jest :!: :!: :!: Jeżeli chcesz się zabrać z nami nie ma problemu.Będę łazić po ogrodniczych. :D
Zadzwonię na pewno oby tylko było co ciekawego . Ida 1 -3 maj też są targi w Olsztynie i też koło Uranii , byłam jesienią na targach rolniczych sprzedawcy zapowiadali że przywiozą nowości , ja zapamiętałam jeżówkę pełną i na nią między innymi czekam :wink: .
ida74
---

Post »

Elu ,aż mnie pięty swędzą na ten wyjazd :!: :D Ja mam tyle chciejstw :!:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Idus ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu. Mam nadzieje, że nie bedzie tak źle z tym moim zamówieniem.
jak na różowo dzisiaj to zostawiam dla Ciebie

Obrazek Obrazek
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Iduś :D Dopiero teraz mam czas, aby spokojnie odwiedzić Wasze ogrody...dziękuję za miłe słowa :D
Jak czuje się Synek? Mam nadzieję, że jest już lepiej :)
Kochana, każda lawenda nadaje się do ogrodu, pytanie, czy przetrwa naszą zimę...

Dla Ciebie- lonicera x heckrottii Goldflame
Obrazek

Mam nadzieję, że pogoda wkrótce się zmieni, zacznę prace w ogrodzie, więc i gałązki wyślę :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Witaj Ido .Już po kawce? Ja właśnie piję. Cały czas myślę o tych targach i zazdroszczę Ci bardzo tego wyjazdu. Mam zamiar w Gdyni poszukać jakiegoś centrum ogrodniczego. Może będzie tam coś ciekawego.
U mnie dzisiaj było -5 C. Obłęd. Co z tą pogodą?!
magnolia15
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2009, o 14:53

Post »

Witam. W Olsztynie co rok w maju są targi ogrodnicze i mają mnóstwo roślin, aby tylko worek pieniędzy mieć ze sobą jak się tam jedzie.Ja zawsze jestem na tych targach, i w tym roku planuję zrobić tam zakupy.
pozdrawiam Marzena.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Marzenko, a gdzie się odbywają te targi? Daj wcześniej znać, jak będą się zbliżały.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”