Ogród Idy74 2009r cz.1
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam wszystkich po południu
Pogoda straszna
Co róż jakiś opad-śnieg ,deszcz,albo wszystko razem
Gigo może Cleome już się poprawiła i jej sadzonki są dorodniejsze,może o klienta zaczęła dbać.Może nie ma co martwić się na zapas.Też mam chęć zaryzykować i zamówić właśnie od niej ,ma wybór
Ewo coś poszukam z nowości i kupię dla ciebie według własnego uznania ,w sumie to wiem jaki masz ogród
Halinko dziękuję za odwiedziny.
Dalo ja nie kuszę,skąd
Moniko lawendę widziałam w lidlu w donicach ,taka grubiutką,ciekawe co to za odmiana
I czy się nadaje do ogrodu
TU.JA szkoda ,że się nie zobaczymy. Zrobię zdjęcia z targów ,oczywiście kwiatów też .
Już nie mogę się doczekać.Cynthio dziękuję 

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Właśnie wróciłam z tego " wymarzonego ogrodu" , adres już dodałam do ulubionych , bo warto tam wracać.ida74 pisze:Dziewczyny wynalazłam stronkę www.wymarzonyogrod.pl ,tam są pokazane imprezy ogrodnicze z całej Polski.
Ido, życzę , aby Twoje /Wasze kłopoty zdrowotne szybko się skończyły. Oby ta wiosna wreszcie ...wówczas i choróbska zwieją , gdzie pieprz rośnie !
Zadzwonię na pewno oby tylko było co ciekawego . Ida 1 -3 maj też są targi w Olsztynie i też koło Uranii , byłam jesienią na targach rolniczych sprzedawcy zapowiadali że przywiozą nowości , ja zapamiętałam jeżówkę pełną i na nią między innymi czekamida74 pisze:Elu dopiero w sobotę niestety ,chociaż wolałabym już w piątekJeżeli będziesz jechać w piątek ,to koniecznie dzwoń do mnie co tam jest
![]()
![]()
Jeżeli chcesz się zabrać z nami nie ma problemu.Będę łazić po ogrodniczych.

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Iduś
Dopiero teraz mam czas, aby spokojnie odwiedzić Wasze ogrody...dziękuję za miłe słowa
Jak czuje się Synek? Mam nadzieję, że jest już lepiej
Kochana, każda lawenda nadaje się do ogrodu, pytanie, czy przetrwa naszą zimę...
Dla Ciebie- lonicera x heckrottii Goldflame

Mam nadzieję, że pogoda wkrótce się zmieni, zacznę prace w ogrodzie, więc i gałązki wyślę

Jak czuje się Synek? Mam nadzieję, że jest już lepiej

Kochana, każda lawenda nadaje się do ogrodu, pytanie, czy przetrwa naszą zimę...
Dla Ciebie- lonicera x heckrottii Goldflame

Mam nadzieję, że pogoda wkrótce się zmieni, zacznę prace w ogrodzie, więc i gałązki wyślę

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.