Ogródek KaRo cz.2
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale piękne te wieczorne zdjęcia.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moja sunia to REDA.
Uwielbia przeróżne gryzaczki ,bez względu na ich rozmiar .
Nad śnieg przedkłada błoto w którym się tarza .
Śnieg u mnie nadal się utrzymuje ale już pada następny a stary sie topi.Robi się straszna breja ,której nie lubię.
Widziałam zdjęcie u Lili i u Chatte - i zazdroszczę Wam,macie już prawdziwą białą zimę
Trudno nam dogodzić ,każdej z nas podoba się odwrotny stan niż aktualnie ma u siebie.
Jak nadejdzie prawdziwa zima to nasze pragnienia wyrówna - silnym mrozem.
Beato ja nigdy nie okrywam hortensji,nawet zimą sprzed 2 lat gdy była wyjątkowo mroźna.
Nigdy mi też nie zmarzły tak dosłownie,bo mniejsza ilość kwiatów niż obecnie- owszem,zdarzała się i to kładę na karb przemarznięcia.
Jest już dość zimno ,okrycie mogłoby pozostać skoro juz okryłaś te hortensję tylko czy
obskubałaś krzew z liści zanim ją okryłaś?
Uwielbia przeróżne gryzaczki ,bez względu na ich rozmiar .
Nad śnieg przedkłada błoto w którym się tarza .
Śnieg u mnie nadal się utrzymuje ale już pada następny a stary sie topi.Robi się straszna breja ,której nie lubię.
Widziałam zdjęcie u Lili i u Chatte - i zazdroszczę Wam,macie już prawdziwą białą zimę
Trudno nam dogodzić ,każdej z nas podoba się odwrotny stan niż aktualnie ma u siebie.
Jak nadejdzie prawdziwa zima to nasze pragnienia wyrówna - silnym mrozem.

Beato ja nigdy nie okrywam hortensji,nawet zimą sprzed 2 lat gdy była wyjątkowo mroźna.
Nigdy mi też nie zmarzły tak dosłownie,bo mniejsza ilość kwiatów niż obecnie- owszem,zdarzała się i to kładę na karb przemarznięcia.
Jest już dość zimno ,okrycie mogłoby pozostać skoro juz okryłaś te hortensję tylko czy
obskubałaś krzew z liści zanim ją okryłaś?
- gebo13
- 200p
- Od: 1 mar 2007, o 21:36
Witaj wieczorno-nocnie Krysiu.
Jakoś tylko psy cieszą się z tak głupiej pogody
U mnie większość śniegu też stopniała,ale reszta zmarzła
i wcale nie jest ani ładnie,ani przyjemnie
Nie lubię takiej pogody,że to ani jesień ani zima.... ;:99
Ja chcem wiosny!!!!

Jakoś tylko psy cieszą się z tak głupiej pogody

U mnie większość śniegu też stopniała,ale reszta zmarzła
i wcale nie jest ani ładnie,ani przyjemnie

Nie lubię takiej pogody,że to ani jesień ani zima.... ;:99
Ja chcem wiosny!!!!

Szczęście to nic innego jak dobre zdrowie i krótka pamięć
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
No nie!!! Czy ona teraz tak pływała??? W takiej zimnej wodzie? Niemożliwe!!!
Za to zdjęcie w piachu boskie, takie energetyczne (w ruchu) i uśmiechnieto-błogie
Reda jest cudna, chociaż nie zazdroszczę Wam prania i suszenia siedem razy w tygodniu

Za to zdjęcie w piachu boskie, takie energetyczne (w ruchu) i uśmiechnieto-błogie

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu, tym razem biorę przykład z Ciebie i nie okrywam hortensji, bo dosyć mam już przez pół roku widoku chochoła przed domem. Potem w maju odkrywa się krzew a za kilka dni przychodzą przymrozki, no i wiadomo co się dzieje. Lepiej niech się hortensja hartuje pomału przez całą jesień i zimę.
Powiedz jak sobie radzisz z tak umorusana Redą, bo ja już w tej chwili mam dosyć błota przynoszonego na łapach mojej Karmen.
Powiedz jak sobie radzisz z tak umorusana Redą, bo ja już w tej chwili mam dosyć błota przynoszonego na łapach mojej Karmen.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Nalewko o tej porze roku to Reda sama decyduje czy chce pływać czy tylko się zamoczyć po brzuch.
Wczoraj jeszcze zanurzyła się ,jeszcze przepłynęła krótki odcinek .
Potem obowiązkowo tarzanie się...
Utrzymanie czystości jest trudne Krysko,nie jeden raz sama warczę z tego powodu jak pies .
Najgorzej jest, jak pada deszcz i moczenie odbywa się w kałuży.Zawsze jest spłukiwana wtedy w wannie,otrzepuje się i koniec.Jednak sama wiesz jak to uciążliwa sprawa ale jeśli zdecydowałam się mieszkać pod jednym dachem z psem to muszę umieć tolerować wszystko to co ona kocha i dbać jak o członka rodziny.
I tak jest , na szczęście pozytywne uczucia przepływają w obydwie strony;:97
Ale u Was jest przecież identycznie.
Wczoraj jeszcze zanurzyła się ,jeszcze przepłynęła krótki odcinek .
Potem obowiązkowo tarzanie się...
Utrzymanie czystości jest trudne Krysko,nie jeden raz sama warczę z tego powodu jak pies .

Najgorzej jest, jak pada deszcz i moczenie odbywa się w kałuży.Zawsze jest spłukiwana wtedy w wannie,otrzepuje się i koniec.Jednak sama wiesz jak to uciążliwa sprawa ale jeśli zdecydowałam się mieszkać pod jednym dachem z psem to muszę umieć tolerować wszystko to co ona kocha i dbać jak o członka rodziny.
I tak jest , na szczęście pozytywne uczucia przepływają w obydwie strony;:97
Ale u Was jest przecież identycznie.