Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marku,Wiolu ciężko mi teraz odtworzyć co tam posadziłam ale spróbuję
W donicach rośnie miskant i proso rózgowate.Są róże(szt 7),żarnowiec migdałek,perovskia,powojniki,liliowce,lilie,rozchodniki,cała masa NN,ostróżki,malwy,orliki,piwonie,żurawka,pięciorniki nep i wiele innych
Teraz czekam jak to wszystko zacznie się rozrastać,będę pokazywać poszcze gólne rośliny
Marku,co to znaczy za mało ziemi
Wiolu,trawy pampasowe są wysadzone do ziemi i rosną.Już na zimę nie będę przynosić ich do domu,tylko będą zimować w gruncie

W donicach rośnie miskant i proso rózgowate.Są róże(szt 7),żarnowiec migdałek,perovskia,powojniki,liliowce,lilie,rozchodniki,cała masa NN,ostróżki,malwy,orliki,piwonie,żurawka,pięciorniki nep i wiele innych

Marku,co to znaczy za mało ziemi

Wiolu,trawy pampasowe są wysadzone do ziemi i rosną.Już na zimę nie będę przynosić ich do domu,tylko będą zimować w gruncie

Pozdrawiam Magda 

- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magdo, imponujący zestaw roślin na tej rabacie
ale będzie widok jak to wszystko się rozrośnie, a potem zakwitnie, ale trzeba cierpliwości troszeczkę, więc poczekamy :P

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Madziu ja też czasami tak mamKarolcia pisze:Alu,myślę że za rok,to już będzie duża zmiana.Ogród nauczył mnie cierpliwości,choć ciągle chciałabym już... .![]()
![]()

Pozdrawiam, Alicja
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38