Roślinki doniczkowe - FIGA
O, widzę ludki mieszkające w pobliżu miejsca, gdzie ja mieszkałam i dokąd na święta jadęgucia pisze:Zapraszam na kawkę, może wyrwiesz się na chwilkę i pokażesz nowości?FIGA pisze:Tak Bożenko o tej na Teresy :P chyba w niedzielę pojadę tam po kwietniczki :Pgucia pisze:Kasieńko, piszesz o Starcie? Czy to ta giełda na Teresy, koło mnie?
Maluszki śliczne i jakie śpiochy.

=^_^=
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miło gościć Cię krajanko :P
Na Starcie będę gościła w kwietniu :P jak bym sprzedawała szczeniaczki :P
Mam cichą nadzieję że Ciocia Gucia będzie mnie wspierała :P no chyba że wszystkie psiaki rozejdą się wcześniej :P to pojadę na zakupy :P i kawkę :P
A w maju na wystawę psów jak co roku obowiązkowa wycieczka :P oczywiście jako zwiedzająca :P
tylko nie tłusta :P
Na Starcie będę gościła w kwietniu :P jak bym sprzedawała szczeniaczki :P
Mam cichą nadzieję że Ciocia Gucia będzie mnie wspierała :P no chyba że wszystkie psiaki rozejdą się wcześniej :P to pojadę na zakupy :P i kawkę :P
A w maju na wystawę psów jak co roku obowiązkowa wycieczka :P oczywiście jako zwiedzająca :P
Jasne doniczek nigdy dość :P a golonka mniamZiel-ona pisze:To czekam dziewczyny na Was w kwietniu na Gardenii przy stoisku z doniczkowymiA potem golonka może

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rany, ale okaz wyczaiłaś, ale piękna!FIGA pisze:Bożenko krokodyla kupiłam dziś na Równej :P
A co ciekawego ze storczyków było? Będę jutro w pobliżu giełdy, to może zajrzę do Ani.
A co z hojami, znowu nic?
Musisz koniecznie do mnie wejść! Tylko się nie wykręcaj, bo.......

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki