Witajcie Magdaleno , Asiu i Aniu jesteście bardzo miłe a teraz am pokarzę roznicę między 10 lat temu a teraz
Teraz 5 lat temu
Rok temu
Teraz oczywiście mam o 12kg mniej i krodke włosy ale się boję że znów nie wytrzymam diety i przytyję
Gieniu przepiękne zdjęcia, tyle cudownych kolorowych kwiatów, i przeurocza właścicielka na ich tle. Wspaniałą masz rabatę z hortensjami, widzę, że każda w innym kolorze - cudowne
Geniu ja też zwróciłem od razu uwagę na hortensję
ale przyznam się szczerzę że bardziej zainteresowało mnie pnącze na ścianie.
Czy to jest bluszcz ten pstry w dodatku
Witaj Gieniu. A Tobie powiem, ze poza długością włosów - to ja tam żadnej różnicy nie widzę. Tak jak i wtedy-10lat,5lat, rok temu tak i teraz jesteś piękną kobietą i nawet prosze nie protestowac w tym temacie. Ogród juz pisałam ten obecny jak i tamte z przed tych kilku lat -cudowne.
Pozdrawiam serdecznie
Agnes i Tija Dzięki za odwiedziny. A hortensji w tym roku jeszcze dokupiłam i powstał trzeci klomb , bo dwa już miałam.
Nie wiem tylko czy wszystkie będą mi kwitły bo część dzieliłam i przesadzałam no i te nowe to tekie małe krzaczki
Krzysiu to co się pnie to jest Trzmielina ona może też się płożyć. Tak powiedziała mi koleżanka od której kawałek gałązki dostalam i wsadziłam do ziemi kilka lat temu . W tym roku posadziłam do ziemi kilka gałązek i zabaczę czy się ukorzenią może będę mogła z kimś się podzielić
Genia
Jak pisałam wcześniej byłaś i jesteś piękna .Chciałam też napisać ,że niezła z ciebie laska ,ale bałam się takiego określenia ,bo myślałam ,że się obrazisz.Jak tyko na ciebie spojrzałam ,to takie słowo właśnie mi się nasunęło .
Ja też mam kilka kilogramów za dużo ,strasznie mi to przeszkadza ,ale dopóki nie szwankuje mi zdrowie, taka pozostanę .Po prostu kocham jeść ,a zwłaszcza, niestety słodkości .
Trzymam za ciebie kciuki ,aby ci się udało utrzymać wagę .Będzie to trudne ,zwłaszcza teraz w okresie świąt,,ale nie niemożliwe.
Witaj Jolu wcale nie obraziłabym sie jak można obrażać się na miłą i sympatyczną osóbkę . Ja musialam troche schudnąć bo juz miałam problemy z kręgosłupem i stawami. Ja nie mam problemów ze slodyczami bo mogę bez problemu z nich zrezygnować moim problemem są makarony z sosami szczególnie makaron przezemie wałkowany i gotowany tego nie mogę sobie odmówić.
Genia