Kolorowy ogród Geni - 2008r
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
e-genia pisze:Masz rację taki młody a już ma instrukcje obsługi kobiet . to co to bedzie jak naprawde dorosnie
Genia
W watku Facet to jednak "prosty mechanizm" ;-) w wierwszym poscie Nalewki....
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
Kolorowy ogród Geni
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Arturze po prostu podziwiamy Cię
Rysiu ja już wiem która Twoja dzialka jak opisałeś w którym miejscu jest położona i bardzo często przechodziłam obok niej może nawet nie raz byłeś z żoną w tym czasie na działce. W tam tym czasie jeżdziłam na dzialkę codziennie a mąż po mnie przyjeżdzał.
Jolu nie żartuj ze mnie
Zto, Izo działkę tamtą sprzedałam 4 lub 5 lat temu. Ale bardzo ją zaniedbali wcale nie przypomina mojej dawnej działki.
Zostawiłam tam kwiaty tu pozabierałam tylko odnóżki od tych kwiatów. Sprzedałam wiosną piękną kwitnącą, ale chyba do jesieni nie pielili bo chwasty rosły na metr albo i wyżej a wiosną wszystko przekopali i nie ma tam już kwiatów
Genia
Rysiu ja już wiem która Twoja dzialka jak opisałeś w którym miejscu jest położona i bardzo często przechodziłam obok niej może nawet nie raz byłeś z żoną w tym czasie na działce. W tam tym czasie jeżdziłam na dzialkę codziennie a mąż po mnie przyjeżdzał.
Jolu nie żartuj ze mnie
Zto, Izo działkę tamtą sprzedałam 4 lub 5 lat temu. Ale bardzo ją zaniedbali wcale nie przypomina mojej dawnej działki.
Zostawiłam tam kwiaty tu pozabierałam tylko odnóżki od tych kwiatów. Sprzedałam wiosną piękną kwitnącą, ale chyba do jesieni nie pielili bo chwasty rosły na metr albo i wyżej a wiosną wszystko przekopali i nie ma tam już kwiatów
Genia

P