Kasiu dwadzieścia odmian
 to dopiero będziesz w smakach wybierać .Koktajlowe też są o rónych smakach ja właśnie lubię te bardziej słodkie .Oczywiście Kasiu nazwy znasz tych pomidorków jak dojrzeją to poproszę o opisanie ich smaków i wyglądów zdjęcia mile widziane .Pozdrawiam
 to dopiero będziesz w smakach wybierać .Koktajlowe też są o rónych smakach ja właśnie lubię te bardziej słodkie .Oczywiście Kasiu nazwy znasz tych pomidorków jak dojrzeją to poproszę o opisanie ich smaków i wyglądów zdjęcia mile widziane .Pozdrawiam   
 Lucynko wnusia jak zwykle ogląda dziadka blizny pooperacyjne i dziadek musi jej opisywać na co była każda dziurka w brzuchu

dziękuję Miłego tygodnia

Ewuniu jak jest chłodnie to mąż lepiej się czuje .Dzisiejszy dzień zapowiada się też na chłodny .
Kocina dobrze kotki rosną już mam na nie chętnych

Wybrałam kilka ,ale jeszcze nie zamówiłam bo gdzieś posiałam kartke z nazwami .Wybierałam takie długo kwitnące .
Jak kartki nie znajdę to będę jeszcze raz przeglądać oferty

Miłego dnia

Iwonko jeszcze Twoje wnuki cię odwiedzą moje będą chyba całe wakacje z krótkimi przerwami

Dziękuje nawzajem

Elu
 właśnie z wnusia podwiązywałyśmy pomidorki ona trzymała sznureczki ,a ja wiązałam ,ale trafiało mnie jak mi te gałązki uciekały .Następnym razem wybiore pomidory z jednym pędem ,albo wszystkie niskie koktajlowe
  właśnie z wnusia podwiązywałyśmy pomidorki ona trzymała sznureczki ,a ja wiązałam ,ale trafiało mnie jak mi te gałązki uciekały .Następnym razem wybiore pomidory z jednym pędem ,albo wszystkie niskie koktajlowe   
 Karolciu w gruncie rzeczy ten sąsiad nie jest taki zły ,ale coś do psów ma jakąś głupawkę

Ryby były jak najbardziej jadalne duże karpie .Tłumaczyłam ,żeby przynosiły takie w całości ,ale jakoś do nich nie docierało

Moje też wyłapują myszy i krety ,ale do domu mi nie przynoszą za to koty tak

Pozdrawiam

A teraz spróbuję wstawić zdjęcia jak będą do góry nogami to jakoś musicie sobie poradzić

Niebieski to przetacznik ??? ja mam ale chyba inny bo mój się pokłada i ma mniejsze kłosy - jak możesz to zbierz mi nasionka z niego
 Niebieski to przetacznik ??? ja mam ale chyba inny bo mój się pokłada i ma mniejsze kłosy - jak możesz to zbierz mi nasionka z niego   

Rzeczywiście ich kwiatostany są wyjątkowo wypasione.
  Rzeczywiście ich kwiatostany są wyjątkowo wypasione. 

i nie wiem dlaczego.
  i nie wiem dlaczego.

; u mnie nie kwitną
 ; u mnie nie kwitną  .
 . .
 .