Gratulacje

Cebulka prawie takiej samej wielkości,jak ze sklepowej półki
 u mnie była każdego rozmiaru, od dymki po 500 gramowe
 Mimo mokrego roku u Ciebie większość warzyw pięknie obrodziła

Pozdrawiam

Dawaj je na avatara.
  Dawaj je na avatara.   

godny wyróżnienia, sezon pomidorowy u mnie też nie należy do najwspoanialszych. Ale zaciekawiła mnie ta cebula krzaczkowa, to szalotka czy może cebula kartoflanka ? Pozdrawiam i gratuluję takich upraw i gigantów
 godny wyróżnienia, sezon pomidorowy u mnie też nie należy do najwspoanialszych. Ale zaciekawiła mnie ta cebula krzaczkowa, to szalotka czy może cebula kartoflanka ? Pozdrawiam i gratuluję takich upraw i gigantów   

Jest co podziwiać, gratuluje!
  Jest co podziwiać, gratuluje!

), miejscami słońce będzie do 14-15stej. I tak myślę, czy coś słońcolubnego tam urośnie...
 ), miejscami słońce będzie do 14-15stej. I tak myślę, czy coś słońcolubnego tam urośnie...
 Tylko co zrobić z takiego giganta? Zawsze gdy patrzę na te dynie i inne frykasy gigantycznych rozmiarów to zastanawiam się, czy to tylko na rekord, czy też do wszamania, no bo da się je wszamać, walory smakowe posiadają normalne? Ale wrażenie jest naprawdę niesamowite, a mi moja cukinia wydawała się gigantyczna
 Tylko co zrobić z takiego giganta? Zawsze gdy patrzę na te dynie i inne frykasy gigantycznych rozmiarów to zastanawiam się, czy to tylko na rekord, czy też do wszamania, no bo da się je wszamać, walory smakowe posiadają normalne? Ale wrażenie jest naprawdę niesamowite, a mi moja cukinia wydawała się gigantyczna   ta w paski
 ta w paski   

Ostatnio jak wstawiałaś na stowarzyszeniu fotke tego największego kabaczka w bagażniku i później przewoziliśmy moje kabaczki i fieldy znajomego samochodem, to się śmiał, że musisz sobie Corse kupić, bo jest bardziej pojemna.
 Ostatnio jak wstawiałaś na stowarzyszeniu fotke tego największego kabaczka w bagażniku i później przewoziliśmy moje kabaczki i fieldy znajomego samochodem, to się śmiał, że musisz sobie Corse kupić, bo jest bardziej pojemna.  

Musimy pogadać na priv ale to już napisze na priv o co chodzi, żeby nie robić zamieszania.
 Musimy pogadać na priv ale to już napisze na priv o co chodzi, żeby nie robić zamieszania.