Athena. Raj dla oczu był. Szkoda, że już przekwitła

Starlight. Mniej widowiskowa, ale też urocza.

Do zobaczenia wkrótce

Kasiu, ja też kupiłam na all i też mam stracha czy przetrwa.Mam jeszcze jedną taką marketówkę nafaszerowaną chemią.KasiaT pisze:Witaj UluPiękne kwitnienia- i na działce i w domu. Masz dużo ładnych hibiskusów
Białego (takiego jak twój) kupiłam ostatnio na all.. ale jakoś marnie wygląda. Nie wiem czy się utrzyma. Pozdrawiam
Dzięki Grażynko, u mnie na jednym się niestety nie skończyło. To istny obłęd. Ciągle chce się inne i więcej.GrazynaW pisze:Piwonie i trójlisty mnie zachwyciły!
A na parapecie normalnie masz raj skrętnikowy, cudniste. Już 2 lata wszędzie je oglądam i obawiam się kupić bo na jednym się nie skończy.
WitajLady-r pisze:A te białe śliczne gwiazdeczki co to takiego?
Iwonko, mam ten sam dylemat. Nie wiem, który najładniejszyiwek pisze:Chciałam wybrać który irys najbardziej mi się podoba podoba no i niestety wszystkie mi się podobają ,a reszta ferajny równie urocza
inka52 pisze:Ula przepiękny ogród domowy , tyle skrętników , /też je mam/ oraz chirty czy one rosną tak jak skrętniki ?
Hibiskusy piękne , ale ja do nich nie mam ręki zawsze mi giną.A co ciekawego na ogrodzie ?