Kasiu Dziękuję bardzo .Wygląda coraz lepiej .Na pewno wszystkie rośliny będą milion razy bardziej widoczne niż aktualnie w trawie .
Beatko Masz rację .Fajnie , że do mnie zaglądasz .

Ja tworzę raczej męski ogród i kwiatków w nim raczej mało będzie , na pewno nie będzie cebulowych .

Iglaki iglakami , ale ceny fajnych iglaków są spore porównując je z kwiatami . Jakbyś była moją sąsiadką to bym Ci pomógł .

Jak dobrze pójdzie to w tym roku ja zacznę ze swoim oczkiem .

A powiem Ci , że będzie grubo bo jeszcze nie widziałem u nikogo tego , co ja chcę zrobić .

Dziękuję bardzo za link , wpadnę w wolnym czasie .
Mati Chyba nidiformis , nie wiem .Patrzyłem w necie i dużo jest podobnych .Kupiłem go kiedyś bez plakietki .To Ci zazdroszczę z tym .U mnie kilka dni w maju jest mróz często . Dzięki .

Będzie i kora w swoim czasie .

Co do mrozu to zależy również jak fala idzie . To tak samo jak z deszczem zresztą .
Aguś Zgadzam się z Tobą .
Anitko Uuuu .

Tak masz rację , ale wiesz jak jest nieraz sama . Ten Świerk rośnie wolno i jest powiedzmy miniaturowy .Musi tu zostać .

Jak kiedyś będzie duży to go usunę najwyżej .

Okej .

Od fali mrozu to też zależy, ale u nas to praktycznie co roku są w tym czasie przymrozki .
Mateuszu Będzie dobrze i później .
Andrzeju Dziękuję .

Tak masz rację , ale zawsze można coś zmienić .
Ja oczywiście dalej działam , po 5-6 h dziennie .Cały dzień nie da się zrywać tej darniny, bo bym po prostu padł .Mam już tego ogólnie dość , ale już bliżej niż dalej . To najgorsza robota na świecie .Wolałbym już kopać oczko, przyjdzie czas i na nie - ciekawe co będę wtedy mówił .