Niestety chyba nic z tego słoneczka nie będzie w tym tygodniu .Dalej wszystko zapłakane deszczem

To raj jedynie dla ślimaków
GRAŻYNKO lubię żółte róże i w ogóle żółte kwiaty .One rozweselają cienisty ogródek to samo z bielą .Za chwilkę zakwitną Omiegi i będzie wesoło
DOROTKO po prostu dobrze się bawię i ręce mają zajęcie .Gdy będziesz na emeryturze też będziesz mieć czas na taką zabawę

Ja dużo takich wiosennych maluszków posadziłam zaraz przy wejściu do ogródka ,żeby ich nie pogubić
ANIU 77 masz racje ,że słoneczek nam trzeba jak za oknem chłodno i szaro buro
ANIU znikamy i znów sie pojawiamy .Już teraz robię plany na jesienne zmiany w moim ogródku .Oby tylko sił mi na to wystarczyło
ANIU -an-ka Arthurek to śliczna i bezproblemowa róża .Dobrze zauważyłaś ,że jego zaletą są cudne błyszczące liście .Dostałam go od naszej Bogusi ,która ostatnio pojawia się i znika
KAROLINKO

na razie jeszcze mogę sie bawić w takie robótki i oby jak najdłużej
TERENIU

dopiero pokazując żółtki przypomniało mi się ,że jednego z nich jeszcze nie przycięłam,ale nic straconego
JAGÓDKO

u mnie to samo ,ale zapowiada sie pracowity tydzień ,wiec może tak być .Oby w święta było ładnie i nie spełniły sie śnieżne zapowiedzi