Zielone zakątki w moim domu - Ewelina
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aaaaa, tak. Rzeczywiście. To jeden z ostatnich "nabytków"z końca października.agaxkub pisze:
o tym mówie
W ogóle coś mnie ostatnio naszło i zaczęłam systematycznie rozglądać się za nowymi odmianami Fiołków. Nie bardzo mogę sobie wyobrazić ponad 7 tyś. odmian, które ponoć są uprawiane przez kolekcjonerów w Stanach. Teraz mam jeszcze jedną nową odmianę , na razie w formie listków- dobrzy ludzie dali

Tu listki Fiołeczka o ciekawie pofalowanych brzegach-kwitł pełnymi , blado - rózowymi kwiatuszkami, podobnymi do maleńkich różyczek.

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Oj, Basga-szkoda,że nie powiedziałaś wcześniej,że go chcesz- wysłałabym Ci razem ze Starcem.Ale to nic straconego- ukorzeniaj listki, które dostałaś .Gdzieś w kwietniu powinny już zakwitnąćbasga pisze:Ale ładny...ja na pewno takiego nie mam,przynajmniej nic o tym nie wiem :P choć dziś mnóstwo listków dostałam!

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 wrz 2007, o 19:36
ewelinko-dzięki za kilka słow o cyprysach-ja swojego dostałam od starszej pani(znajomej mojej mamy)w formie ukorzenionej szczepki
mam też prośbę czy wiosną bo teraz już chyba jest za zimno nie chciałabyś odemnie listka jasnoróżowego skrętnika?-one też ładnie kwitną i podobne w pielengnacji jak fiołki
mam też prośbę czy wiosną bo teraz już chyba jest za zimno nie chciałabyś odemnie listka jasnoróżowego skrętnika?-one też ładnie kwitną i podobne w pielengnacji jak fiołki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.