Witam Aniu
Pięknie wyglądają przetaczniki z różami
Ja mój różowy przetacznik wykopałam z przydrożnego rowu
Tak mnie zauroczył, że zrobiłam z niego duży bukiet a na jesieni wróciłam się w to miejsce po sadzonkę.
Przetaczniki sa cudne ja szukam białego i znalazłam mieszankę nasion z białym, teraz czekam czy coś będzie.
Rózowy jest śliczny więc super nich gości u Ciebie.
Wisia 7, coś Ty mi kochana wysłała:) Przepadłam z kretesem!
Kasiu, piękne są przetaczniki, zamówiłam więc i na wiosnę będą u mnie:) Na wiosnę lubię też na targu kupować u starszych pań często można wielkie sadzonki za niewielkie pieniążki kupić, rozejrzę się i za białym:). Ty masz Kasiu rękę do roślin to na pewno ci wykiełkują z nasionek:)
Ewa, ja Ci wysłałam , dlatego bo widziałam, że jej szukasz w wątku sprzedażowym , a oni tam ją mają w ofercie, jak chcesz to mam jeszcze od nich ofertę liliowców.
Wiesiu kochana ja to w żartach piszę:) Dzięki serdeczne już napisałam czekam na odpowiedź i mam nadzieję, że uda mi się ją kupić! Jeszcze jednej lili poszukuję Tropical Breeze niestety na rybnickiej liście jej nie ma, może mi pomożesz znaleźć?
Gosiu -Gosia123A, jak pytasz o rybnicki klub to przyznaję się, zgrzeszyłam i znów zamówiłam czekam niecierpliwie na odpowiedź:). Może Terenia mnie nie pogoni (bo to jej cudne zdjęcie) pokażę wam co: