W obi mają co jakiś czas ja moją kupiłam za 24.99 i miała jeden pędzik, a po jakimś czasie z nowej pseudobulwy, która już rosła jak kupiłam wyszedł drugi pędzik i 4 kwiatki :)kuszę bo warto ja się skusiłam na falki
czyli miltoniopsis one są trudniejsze w uprawie od miltonii też miałam 2 i obie uśmierciłam niestety więc za miltoniopsisy już się nie biorę mimo, że są piękne
agnieszka00 piękne kwiatki ja kiedyś miałam klonika ale niestety mi padł a skrętnika najlepiej szukać na wiosnę bo teraz nie kwitną i raczej w sklepie nie znajdziesz
Wolusia Witam Cie u siebie cieszę się, że Ci się podobają a jak czyścić? najlepiej wziąć mokrą ściereczkę i po kolei listek po listku ja też moje zraszam 2 razy dziennie
A tak poza tym przegrałam....Byłam dzisiaj w realu i tak zazdrościłam mojemu Chłopakowi białego wielkoluda, że nooooo...........jestem za słaba Niby jednopędowy a drugi był obcięty, ale kwiatek silny więc odbił z uciętej łodyżki
No i moja pierwsza miniaturka A, że lubię bonusy to z keiką od razu i z wypuszczającą nową gałązką kwiatową
Wspaniałe są oba, no nie dziwię się, że pozazdrościłaś bo tez czuję to uczucie na widok obu tych pięknych białych falenopsisów. A ta miniaturka co to za rodzaj? Bardzo mi się spodobała mimo, że jakoś za miniaturowymi nie przepadam, ale ta mnie urzekła
Marcin01988 nie mam pojęcia jakaś miniaturka falka i tyle było na karteczce i właśnie ja też nigdy nie przepadałam za mini ale ta jakaś taka urocza była
Cudne nowości do białych mam ogromny sentyment, jakoś tak chwytają za swoją urodą a mini też ostatnio sobie zakupiłam taki mały eksperyment, tylko kolorek jaśniejszy i w paseczki ale jesteś lepsza, bo masz bobaska a ja za to 2 pędowca, pozdrawiam