Edytko jeszcze jeden wątek, gdzie będę mogła podziwiać cudne skrętniki.
Bardzo pomysłowy masz regalik na nie. Ale i półka nad parapetem świetna.
Ukłony dla wykonawcy.
Różany ogród z wielką przyjemnością będę odwiedzać.
Edytko jak zwykle u Ciebie jest co podziwiać.
No mój eMek to by mi chyba takiego kwietnika na kwiatki i półki na pewno nie zrobil Predzej kazałby sie pozbyc części .
Skrętniki takie kolorowe.Maja pięknie zielone liście.Jak sie nazywa ten wysoki rózowy po lewej stronie,jest śliczny.
Edyta 74 pisze:
A widok ogrodu jest rewelacyjny,jak z filmów.Szkoda,że u mnie brak miejsca na taki ogród
Edytko ale formowanie cudne.
Widzę same rarytasy jakie fiołki, skrętniki skrzydłokwiaty ale piękne dorodne okazy.
Spacer odbyłam oczy nacieszyłam, dziękuje i pozdrawiam
Zachwyciły mnie Twoje róże. Dla takich kwitnień warto mieć w ogrodzie choćby jedną.
Mnie się zawsze marzyła taka czerwona jak u Ciebie, kupiłam nawet, ale zakwitła na różowo. Nie narzekam jednak na nią, bo pięknie pachnie.
Skrętniki masz urzekające. Pochwały należą się też fiołkom, zwłaszcza temu pstrolistnemu za kształtną rozetkę i obfite kwitnienie.
Róże i skrętniki. Moje dwa powroty do przeszłości. Wróciłam w tym roku do róż pnących w ogrodzie i skrętników na parapetach.Ale do Twoich kwitnień jeszcze mi bardzo daleko.
A jak Ci rośnie pedantum ? Bo moje stoi od miesięcy.
Masz może jakąś stronę północną w domu?
A, i jeszcze jestem ciekawa który filodendron u Ciebie najszybciej rośnie.
Edytko, Nina wygląda jak siostra bliźniaczka mojegoWow, tyle, że niejednojajowa.
Valora cenię za jego skromne barwy. Mało koloru, a efekt piorunujący.
Twoje fiołeczki podziwiam, ale moja znajomość tematu ogranicza się do oceny: ładny kolor, burza kwiatków, zdrowe listki. Odmiany póki co są mi obce. Ale... trzy fiołki mam. Nie mam niestety takich piękności jak Ty.