Koziorożec, również przesyłam pozdrowienia do Twojego majowego ogrodu pełengo zapachów i barw

Ścieżki to u mnie konieczność. Muszę gdzieś stąpać pośród dużej ilości roślin, a nie chcę przecież żadnej uszkodzić.
JagiS, ja u Ciebie też się czuję jak u siebie. Mamy bardzo zbliżony klimat ogrodu i dlatego tak lubię Cię odwiedzać i czuć się znajomo
Kropelka dzięki
DTJ, dzięki

Przetacznik goryczkowaty jest średniowysoki. Chyba go źle posadziłam, bo na zbytnim słońcu. Teraz właśnie brzydko się zwiesza od gorąca.
Vertigo, dziękuję
Kogra, dzięki Grażynko, teraz czekamy na wysyp róż, a potem lilowców
anym, ja z kolei bardzo lubię twoje fotki Aniu. Takie są świetliste i klarowne.
Marpa, dzięki bardzo
April, hosta na pewno ci się przyjmie. To rośliny nie do zdarcia. A jak nie, to dam ci następnym razem porządny kawałek. Co do Twojego posta, to niemożliwe, żeby zniknął. Muszę sama sprawdzić.
Margo, ja myślę, że u KAŻDEGO, kto wejdzie na forum, ogród zmienia się stopniowo nie do poznania. To samo mogę przecież powiedzieć o Tobie. Nowy trawnik, nowe nasadzenia, nowe ścieżki... dążymy do ideału.
Leszczyno, te trawy to akurat są zimozielone, więc nie w tym rzecz, że u mnie cieplej, tylko one tak mają. Między innymi trzcinnik Overdam i śmiałek darniowy.
Teraz głównie kwitną i pachną szczepione lilaki Meyera
Perukowiec
Krzewuszki
Brzózka
Youngii
Dereń
Klonik
Orange Dream