Wysiewałam lagostromerię tak zwany bez południa pięknie wschodzi i ładnie rośnie ,ale ja nie okryłam na zimę i .....zmarzło
Napiszę jak mi przyjaciółka przywiezie listę zakupów .
Mam kawałeczek ...prawie hektar tylko w prostokącie taki pas do samego lasuszostani pisze:To jaki areał masz do obskoczeniaże masz tyle miejsca? Ja nie wiem czy dała bym rade więcej siewek obskoczyć niż mam obecnie, w ogrodzie tyle pracy, że trochę te swoje wysiane roślinki zaniedbałam. Dużo masz tych borówek posadzonych, ja mam tylko dwie kupione w tym roku, w przyszłym muszę jeszcze chociaż ze trzy dosadzić.
Dziękuję Agnieszko , lubię siać i będę jeszcze więcej ...więc wpadaj do mnie i oglądajaage pisze:U Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach, podziwiam z zazdrością efekty zasiewów
Kasiu dziękuję bardzo , też lubię moją szklarenkę ale przydałaby się większa niecoKasiula17 pisze:Wiolu same ślicznotki.![]()
Mało mam teraz czasu i szybko nadrabiam zaległości.![]()
![]()
Śliczny Wiola ma teren i sporo miejsca do nasadzania więc może sobie pozwolić na tyle pięknych wysianych bylin.![]()
Szklarenka cudowna wiem bo widziałam i ładnie jej tam rosną roślinki. Pokochała rośliny jak własne serduszko to może przelewać to na roślinki.![]()
![]()
Wiolu cudownie kwitną Ci kwiaty a pomału po plewisz bez obaw.
aAnnes 77 pisze:Violu lawenda z własnego siewu mi się nie udajeGratuluję udanych wysiewów