Jolu, witaj w nowym tygodniu... mam nadzieję, że nasze kłopoty znajdą pozytywne i bezbolesne rozwiązanie. Zdrowia!
Piszesz, że robi się pusto i smutno... o nie! Gdy już nawet wszystko pożółknie szykując się do zimowego snu, Tobie pozostanie pełen uroku i magii las. Ciesz się nim!
Jolu jesteś dzielna. Mnie nie udało się wszystkich róż posadzić. Zostało mi siedem, siedzą w dołkach. Kurcze ta zmiana czasu o tydzień później mogłaby być.
Miłego dnia.
Paczka poszła zgodnie z planem, czyli dziś rano, przed pracą
Marzenko, ale ja nie zamawiałam tak dużo jak ty Posadziłam tylko 10 sztuk, reszta do donic i się zobaczy. Też zabrakło mi tygodnia, chyba muszę wziąć wolne...
Do ciebie paczka, znaczy paka też chyba już poszła, przynajmniej takie były dyspozycje Pamiętaj mieć jutro blisko autko bo inaczej nie dasz rady...
Aprilku, nagi deren z czerwonymi pędami tez ma swój urok...podobnie jak kwiatostany hortensji i miskanta Nie jest tak źle, uszy do gory
Miłego, krótkiego tygodnia
Jolu u mnie dziś nocą wspaniale podlało, a też było już sucho..... może i do Ciebie dotrze deszczyk .... a dziś znów cudowny słoneczny i cieplutki dzień
Widok wschodzącego słońca przez gałęzie drzew bajeczny
Witam na szybciutko, bo tydzień się skrócił ale pracy nie ubyło. Kasiu, Jule, Agness, Geniu, Anabuko, Marzenko i Margo bardzo miło Was gościć.
Niestety gospodyni zabiegana, dlatego tylko trochę słabego słonka zza chmur zostawiam i gnam dalej.
u mnie ciągle nie pada więc podlewanie pracuje na całego
Joluś chociaż u ciebie nie miałam nadrabiania zaległości na pół dnia Kurcze, mam jeszcze robotę na działce a chora jestem do 3 tygodni i leżę plackiem w domu i marudzę nawet pies ma mnie dosyć
Potwierdzę za Agusią - kompozycja z Red Baron cudna normalnie do skopiowania