Dzień dobry w ten pochmurny, deszczowy poranek

Bardzo dziękuję wszystkim za cudowne zachwyty nad moją kuchenką. Również jestem nią zachwycona, oczarowana i nie mogę się doczekać kiedy ją odpalę
Julcia kuchenka w pełni sprawna, szkoda by było sypać do niej ziemię. Pomysł jednak wyborny, nawet o tym nie pomyślałam
Dorotko owszem, kuchenka sprawna w pełni, a żyrandol nie mój. Ta Pani zawsze ma fajne gadżety i meble, choć wcale nie najtańsze
Danusiu prawda? Nie było osoby, która by nie zatrzymała się przy niej. Tuż po moim zakupie przyszedł Pan, który też chciał ją nabyć
Aniu cieszę się, że popierasz mój zakup
Aga Aage sielska, to właściwe określenie dla kuchenki
Agness..w dodatku ozdoba użytkowa
Roza ja też pierwszy raz widziałam taką ślicznotę
Milenko kochana moja, Yankee Candle gdzieś mi się o uszy obiło, ale nigdy nie zwróciłam na to większej uwagi aż do teraz

. Zamówienie złożone, kieszeń chuda się zrobiła, ale mam nadzieję, że zapach będzie wart swej ceny. Na próbę zamówiłam kominek i woski

. Wybróbuję również świece Glade, skoro polecasz. Nogi Singera mam u siebie. Paczka przyszła kilka dni temu, ale nie mam nastroju na skręcanie, więc podpiera ścianę. Docelowo będzie na tych nóżkach stolik pod komputer w naszej sypialni. My mamy starego grata, który służy głównie do gry strategicznej mojego eMa. Nawet nie mam w nim internetu
Agnieszko czekam zatem na Ciebie wiosną ze składnikami na chlebek, Wcześniej oczywiście też zapraszam, jednak raczej na kawko-herbatkę, bo kuchnia zdobi garaż obecnie

.
Jeśli chodzi o świece, to kupuję je w takich kokilkach, które po wypaleniu służą jako miseczka do np.deserku. Sklep z tymi świecami jest blisko Kasi-Magenty. Bardzo jestem ciekawa świec, które poleca Milenka. Na razie zamówiłam w ciemno zapachy: rozgrzewające przyprawy , miód i przyprawy, laska cynamonu. Ooooooj już nie mogę się doczekać przesyłki
Jedynie w dolnej łazience mam zapach na czujnik ruchu, też się fajnie sprawdza, jednak raczej w pomieszczeniu rzadziej używanym